Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau.
Aperitive / Garnituri
Atunci cand esti pe fuga, o mica gustare, un aperitiv sau un sandwich este varianta ideala. Incearca antreuri rapide si sofisticate, in functie de timp, de dispozitie si de indemanare in arta gastronomica!
Varzarile sunt un fel de pateuri pregatite din aluat de placinta cu varza murata.
Pentru aceasta reteta este indicat sa alegi napi mai mici pentru ca sunt mai dulci si au o textura mai buna.
Lintea este asemanatoare cu fasolea boabe si se prepara similar cu aceasta.
Fasolea verde cu omleta la cuptor este un fel de budinca cu legume si ou.
Sufleul de branza cu albus poate fi servit atat in prima parte a zilei, ca si antreu cald sau la cina, cand avem nevoie de o masa usoara, dar consistenta si gustoasa in acelasi timp.
Sufleul de fasole verde se obtine ca orice tip de sufleu cu legume din fasole verde fideluta cu sos alb si oua.
Daca si tie iti place gustul dulceag al dovleceilor si nu ai timp sa pregatesti o mancare sofisticata in bucatarie, prepara dovlecei cu smantana.
Sufleul de parmezan este o reteta simpla, dar foarte hranitoare.
Indiferent de sezon, anumite legume se gasesc in stare proaspata, iar altele pot fi congelate.
Snitelul de legume este o alternativa a snitelului de carne, la fel ca si chiftelele de legume.
Ca sa fie mai gustoase, pentru chiftelele de legume se poate folosi un amestec de legume mai consistent cu oua si condimente.
Aluatul de friganele se foloseste la prepararea diverselor aperitive la tigaie.
Volovanul este un fel de aluat frantuzesc folosit la prepararea diverselor mancaruri.
Inainte de a fi date la cuptor, ciupercile se umple cu diverse ingredinte, cum ar fi coditele de la ciuperci si ceapa.
La fel ca pentru reteta de ciuperci la gratar, se aleg ciuperci proaspete, mari si frumoase.
Pentru aceasta reteta se aleg ciuperci proaspete, de marime mijlocie.
Crochetele de ciuperci sunt un aperitiv cald excelent care poate fi servit inclusiv la micul dejun.
Cele mai citite
Abonare