Boli

Te simti rau? Crezi ca ai contactat vreun microb? Noi iti spunem care sunt simptomele sau semnele anumitor boli, insa, nu uita, pentru un diagnostic corect prezinta-te la medic!

Invata care sunt semnele diabetului, ce teste se fac si cand trebuie sa mergi la doctor.

Pneumonia este o infectie respiratorie care are peste 50 de modalitati de manifestare.

Multe persoane sufera de probleme digestive, ce pot fi evitate daca stiti ce puteti sa mancati si in ce cantitate, intr-un cuvant, de moderatie.

Multe persoane se simt impovarate de circumstantele zilnice ale vietii personale.

Ficatul este un organ important, fiind al doilea ca marime din organism si cantarind intre 1 si 3 kilograme.

Cataracta apare atunci cand cristalinul ochiului devine incetosat si intuneca vederea.

Este important sa cunoasteti semnele unui atac de cord, simptomele tipice fiind: incapacitatea de a respira corespunzator, presiunea toracica si o durere intensa iradiata din piept.

Nivelul glicemiei influenteaza modul de reactie al corpului fata de infectii, vindecarea anumitor afectiuni si coagularea sangelui.

Tot mai multe persoane sufera in secolul XXI de tulburari ale somnului.

Din pacate, cazurile de infarct sunt foarte frecvente, de aceea este foarte important sa stim ca atunci cand cineva prezinta simptome care indica un infarct, timpul este foarte important.

Statisticile indica anual un procentaj mai mic decat cel real al dependentilor de cocaina, lucru ingrijorator, deoarece oamenii nu sunt constienti de pericolul consumarii drogurilor.

Depresia postnatala afecteaza intre 15 si 20% dintre femeile care tocmai au nascut si este o conditie medicala severa ce poate sa apara in primele luni de la nastere.

Cancerul este o boala nemiloasa, care este determinata de producerea unei (unor) celule canceroase  care se divide necontrolat si care invadeaza celelalte celule sanatoase. 

Leucemia este o boala  a celulelor sangelui care, din nefericire, inca nu are un tratament care sa-i asigure vindecarea.

Cancerul osos este o forma de cancer ce afecteaza oasele, intalnita  de obicei la copii si adolescenti.

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza a deceselor la nivel mondial, iar atacul de cord este o complicatie frecventa, extrem de periculoasa, adesea fatala. Totusi multe persoane s-ar putea recupera dupa un atac de cord, daca acesta ar fi recunoscut la timp si tratat adecvat.

Ce trebuie sa faci pentru a identifica un atac de cord si a veni in ajutorul celui afectat:

Anemia este o afectiune des intalnita ce poate crea  probleme deosebit de serioase organismului.

Vitamina D se refera la un grup de vitamine necesar dezvoltarii oaselor si musculaturii. Deficienta vitaminei D in  organism presupune probleme serioase si uneori acestea sunt iremediabile; astfel de probleme ar putea fi prevenite in timp util daca am fi mai atenti la anumite semne si simptome care ne semnaleaza aceasta lipsa de vitamina D.

Caderea parului numita si alopecie are cauze multiple. Cele mai frecvente sunt alimentatia inadecvata, deficienta de minerale, medicatia, stresul, poluarea, dar si zestrea genetica.