Ceaiuri

Descopera articolele noastre despre ceaiuri, citeste prospectele si vezi care este cel mai potrivit pentru tine.

Aveti probleme cu rinichii sau cu urinarea? Incercati ceaiul din codite de cirese!

Ceaiul din iarba branca ursului ajuta la eliminarea disconfortului femeilor aflate la menopauza.

Ceaiul din foi de ceapa ajuta la eliminarea disconfortului tractului respirator.

Anghinarele si frunzele de maslin sustin buna functionare a ficatului si vezicii biliare. De asemenea, are un rol important in scaderea colesterolului.

Armurariul sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este uport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Fares va propune un ceai pentru colesterol dupa o reteta monahala culeasa de la Manastirea Sub Piatra.

Ceaiul Hepatocol sustine buna functionare a ficatului si vezicii biliare. Mai jos aveti efectele complete ale ceaiului hepatic si modul de administrare.

Ceaiul din coada calului sustine functia excretorie a rinichilor, ajuta la mentinerea unei functii urinare normale si ajuta la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor.

Ceaiul din fructe de catina confera vitalitate organismului si sustine sistemul imunitar, protejeaza celulele si tesuturile impotriva stresului oxidativ.

Ceaiul de busuioc contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv, a aparatului urinar si este un calmant al gatului.

Ceaiul de anason sustine sanatatea aparatului respirator, revigoreaza activitatea pancreasului, stimuleaza secretia glandelor, inclusiv secretia lactata.

Ceaiul de chimion este indicat pentru sustinerea digestiei si a functiilor digestive, dar si pentru sustinerea lactatiei la mamele care alapteaza.

Ceaiul coada soricelului contribuie la buna functionare a ficatului si bilei, este suport pentru o digestie normala si sustine buna functionare a tractului gastrointestinal.

Ceaiul din frunze de zmeura contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv si la buna functionare a aparatului urinar.

Ceaiul din fructe de armurariu sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este suport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Ceaiul  din flori de soc contribuie la functionarea normala a aparatului respirator, sustine purificarea sangelui, sustine functia de eliminare a apei din organism.

Ceaiul din fructe de macese contribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar.

Ceaiul din frunze de anghinare contribuie la mentinerea sanatatii ficatului, sustine un nivel normal al lipidelor, ajuta eliminarea pe cale renala.

Ceaiul  de paducel sustine sanatatea aparatului cardiovascular si mentine tensiunea arteriala in limite normale!

Ceaiul de echinaceea sustine sistemul imunitar si este suport pentru apararea organismului.