Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Astmopent este un spray cu aerosol folosit in diverse afectiuni ale aparatului respirator.

Indicatii: Corticoterapia cronica a astmului bronsic.

Indicatii si utilizare: Infectii ale cailor respiratorii superioare si inferioare.

Aerosolul cu Beclometazone dipropionate este destinat unei utilizari de lunga durata.

Bilobil Forte este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale ce apar o data cu varsta.

Bioflu, capsule este un medicament indicat in tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate afectiunilor tractului respirator.

Captopril, comprimate este un medicament care trateaza hipertensiunea arteriala.

Cayston este un medicament constand dintr-o pulbere si un solvent reconstituite într-o solutie de inhalat prin nebulizator.

Indicatii: Terapie de substitutie estrogenica la pacientele cu tulburari datorate climacteriului natural sau indus chirurgical (doar pentru afectiuni necanceroase) de ex. simptome vasomotorii (bufeuri, transpiratii), tulburari de somn, atrofii datorate insuficientei productiei de estrogeni endogeni.

Indicatii: Tratamentul poate fi instituit inainte de a afla rezultatul culturilor sau altor analize de laborator; dar o data ce aceste rezultate devin disponibile tratamentul antiinfectios va fi ajustat corespunzator.

Diovan este un medicament care trateaza bolnavii de hipertensiune arteriala.

Indicatii terapeutice: Tusea care insoteste diferitele afectiuni ale cailor respiratorii: bronsite, traheite, faringite, pneumonii acute si cronice. Siropul are de asemenea actiune benefica in constipatii, ulcer gastro-duodenal, gastrite acute si cronice si gastroduodenite.

Enap este un medicament recomandat in hipertensiune.

Esbriet se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu fibroza pulmonara idiopatica (FPI) usoara pana la moderata.

Eurespal, sirop este un medicament indicat sugarilor si copiilor care sufera de bronsite cronice, coriza, astm.

Indicatii: Tusea din afectiunile acute sau cronice ale aparatului respirator, in special in faza de coctiune, raceli, stari post gripale.

Indicatii prospect: opioid cu proprietati antitusive ( prin actiune centrala),analgezice de intensitate medie si antidiareice.

Indicatii: Solutia orala FLUCALM este un adjuvant benefic in afectiuni respiratorii insotite de tuse spastica.

Foscan este o solutie injectabila care contine substanta activa temoporfina (1 sau 4 mg/ml).

Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei neproductive, iritative, la copil.