Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Pivalone este o solutie nazala indicata in rinite de diverse etiologii.

Pressing, comprimate efervescente, 10 mg vindeca rinita si unele forme de urticarie.

Indicatii: Purinethol este indicat in tratamentul leucemiei acute, atat in inducerea remisiunilor, cat mai ales, in mod particular, in terapia de intretinere din leucemia limfoblastica acuta si din leucemia mielocitara acuta.

Prospect Septolete® Plus: Aceste comprimate de supt amelioreaza durerile de gat si are actiune analgezica si antimicrobiana locala.

Indicatii: Adrusen este util in procesele degenerative retiniene.

Indicatii: Eczema endogena (dermatita atopica, neurodermatita), eczema de contact, degenerativa, dishidrotica, eczema vulgara, eczema la copii.

Indicatii: Alindor, comprimate este un medicament prescris in tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse (mai ales origine spastica), al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Indicatii: Guta cronica, mai ales forme severe (acid uric peste 700 mg în urina de 24 de ore), forme cu nefropatie sau calculi uratici; hiperuricemie la bolnavi cu leucemie, limfoame sau alte boli canceroase sub tratament cu citostatice sau iradiatii, hiperuricemii iatrogene, sindrom Lesch-Nyhan; profilaxia si tratamentul calculozei uratice.

Bivacyn este un unguent oftalmic folosit in dermatologie si oftalmologie.

Ciclosporina IDL, capsule moi se foloseste in situatii chirurgicale, atunci cand se efectueaza un transplant.

Edurant se utilizeaza in asociere cu alte medicamente antivirale pentru tratamentul pacientilor adulti infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 - HIV-1.

Prospect Estracomb TTS, sistem transdermal: Tratamentul semnelor si simptomelor datorate deficientei estrogenice induse de menopauza la pacientele cu uter intact, profilaxia pierderii accelerate de substanta osoasa in perioada de post-menopauza.

Gardasil este un vaccin. Este o suspensie injectabila care contine proteine purificate din patru tipuri de papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16 si 18).

Glyclada 30 mg, comprimate face parte din grupul de medicamente sulfonamide.

Indicatii: Iodosept Unguent: ca antiseptic topic in tratarea si prevenirea infectiilor pielii ca: taieturi, rani, julituri, arsuri. Pentru intretinerea ranilor de varicela, ranilor datorate decubitusului prelungit, stazei ulceroase si furunculelor.

Ixiaro este un vaccin sub forma injectabila.

Lanoxin este indicat in tratamentul insuficientei cardiace cronice. Beneficiul terapeutic maxim se obtine la pacientii cu dilatatie ventriculara.

Testul MiraCare Rapid HIV Antibody este un test imunologic calitativ de unica folosinta pentru detectarea de anticorpi contra virusului imunodeficientei umane (SIDA) tip 1 si tip 2 in ser uman, plasma sau sange integral.

Motilium, suspensie orala este un medicament indicat pentru digestie si este un gastrocinetic si antivomitiv sintetic pentru uz oral sau rectal.

Oslif Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.