Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Indicatii terapeutice: Enap-H este o asociatie de enalapril si hidroclorotiazida in doze fixe indicata pentru tratamentul hipertensiunii arteriale in cazurile in care monoterapia cu un diuretic sau un inhibitor al enzimei de conversie nu este suficienta.

Prospect Enarenal comprimate. Acest medicament este prescris in hipertensiune arteriala esentiala, de toate gradele. Hipertensiune arteriala reno-vasculara. Insuficienta circulatorie de stagnare moderata sau grava.

Indicatii: Epivir este folosit in combinatie cu alti agenti antiretrovirali pentru tratamentul infectiei cu virusul HIV. Epivir a fost studiat numai in combinatie cu zidovudina (Retrovir). Sunt disponibile informatiile complete asupra efectelor clinice, dar astfel de studii sunt in desfasurare.

Indicatii: Rinite alergice sezoniere si perene; conjunctivite alergice; urticarie cronica idiopatica si alte dermatoze alergice.

Indicatii: Corectarea carentelor estrogenice datorate insuficientei ovariene primare sau secundare, (menopauza naturala sau artificiala); tulburari vasomotorii, tulburari trofice genito-urinare (atrofie vulvovaginala, dispareunie, incontinenta urinara) si tulburari psihice (tulburari ale somnului, astenie) legate de menopauza.

Eurartesim se utilizeaza pentru tratamentul malariei necomplicate cauzate de parazitul Plasmodium falciparum.

Finanorm este indicat pentru tratamentul si controlul hiperplaziei benigne de prostata (HBP) si pentru prevenirea evenimentelor urologice

Indicatii: Ceftazidime este o cefalosporina bactericida rezistenta la majoritatea b-lactamazelor si activa asupra unei game largi de germeni gram pozitivi si gram negativi. Este indicata in tratamentul infectiilor unibacteriene sau pluribacteriene, determinate de germeni sensibili.

Indicatii: LEVITRA este un tratament pentru disfunctia erectila (DE) la barbati - denumirea medicala pentru dificultati in a obtine sau a mentine o erectie.

Nilfan este un medicament util in alergii.

Ospamox, granule este indicat in infectii de diferite tipologii.

PegIntron se utilizeaza pentru tratarea pacientilor adulti cu hepatita cronica (de lunga durata) de tip C (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C).

Actiune terapeutica: Hormon progestogen natural, are proprietati asemanatoare Medroxiprogesteronului (vezi), dar efectul este mai putin intens; nu este activ pe cale orala.

Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de trei ani si peste.

Aerosept este util in improspatarea aerului din locuinte.

Aldecin este indicat in tratamentul astmului bronsic, in mod special in tratamentul pacientilor care devin dependenti in urma administrarii de corticosteroizi sistemici sau de ACTH,dar si in cazul pacientilor a caror afectiune nu mai poate fi controlata de catre alte medicamente.

Alopurinol sunt niste medicamente prescrise in guta cronica, ele avand particularitatea de a inhiba formarea acidului uric.

Amofilin este un medicament care stimuleaza centrul respirator, favorizand eliminarea secretiilor bronsice.

Ampidar trateaza toate infectiile cu microorganisme sensibile la ampicilina.

Asmofug, solutie uz intern este un medicament  prescris bolnavilor de astm si bronsita.