Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Indicatii: GANFORT este un medicament pentru ochi utilizat pentru controlul glaucomului. Contine doua substante active diferite (bimatoprost si timolol) ambele reducand tensiunea oculara (de la nivelul ochiului) crescuta.

Indicatii: Tuse convulsiva si tuse uscata iritanta.

Adrenalina injectabila contine epinefrina si este recomadata in caz de soc anafilactic si in astmul bronsic.

Amicel, ovule sunt actioneaza ca antimicotic (dermatofiti, drojdii, ciuperci, in special Candida albicans), bactericid (bacili si coci grampozitivi), in infectii si suprainfectii vaginale primare si secundare, sensibile la chimioterapie.

Ariclaim se foloseste pentru tratarea:

Bactrim®, comprimate este un agent chimioterapeutic cu actiune duala si proprietati bactericide.

Belara, tablete sunt medicamente folosite in contraceptia orala.

Betagin este un medicament sub forma de spray indicat in vulvovaginite acute si cronice, leucoree; pentru ingrijire inainte si dupa interventii ginecologice.

Indicatii: Bisolvon este recomandat in afectiuni respiratorii acute si cronice cu tuse productiva: traheobronsita, bronsita acuta, bronsita cronica simpla sau obstructiva, astm bronsic, bronsiectazii, alte afectiuni pulmonare acute sau cronice, sinuzita.

Indicatii prospect: Bisolvon este recomandat in afectiuni respiratorii acute si cronice cu tuse productiva: traheobronsita, bronsita acuta, bronsita cronica simpla sau obstructiva, astm bronsic, bronsiectazii, alte afectiuni pulmonare acute sau cronice, sinuzita.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al afectiunilor cailor respiratorii implicand marirea vascozitatii mucusului: bronsita acuta si cronica, traheobronsita; bronhopneumopatii cronice obstructive, bronsiectazii; sinuzita acuta si cronica; pneumoconioze; laringite.

Calmant Forte, comprimate este recomandat in tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate medie sau severa cu diferite localizari: cefalee, migrene, nevralgii, mialgii, altralgii, algii dentare sau in sfera ORL, dismenoree.

Acest medicament este recomandat in disfunctii cerebrale organice, metabolice si neurodegenerative, in special dementa senila de tip Alzheimer.

Cloramina B este un dezinfectant sub forma de comprimate care se dizolva in apa.

Indicatii prospect: Acest medicament este util in tuse iritativa neproductiva (seaca); dureri de intensitate moderata (se asociaza obisnuit cu acid acetilsalicilic sau alt analgezic-antipiretic); diaree acuta.

Indicatii: Daleron C este indicat pentru: scaderea febrei asociata diferitelor infectii bacteriene sau virale (viroze), ameliorarea durerilor musculare si articulare din raceala si gripa, ameliorarea durerilor de intensitate usoara pana la moderata, de cauze neinflamatorii (dureri de cap, dureri dentare), in special la pacientii cu afectiuni gastrice, ameliorarea durerilor aparute dupa leziuni si interventii medicale.

Diflazon este indicat pentru profilaxia infectiilor candidozice in cazul transplantului de celule stem hematopoietice si la pacienti cu neoplazii care primesc citostatice sau radioterapie.

Indicatii: Acest medicament este recomandat pentru iritatii usoare ale gatului, care nu implica febra, pentru afte orale sau leziuni bucale usoare. El contine un anestezic local si un atiseptic.

Indicatii prospect: Ednyt este un medicament prescris in hipertensiunea esentiala de orice fel.

Indicatii: Anestezia topica a pielii pentru: proceduri cum ar fi: insertia de catetere, punctia venoasa, tratamente injectabile; proceduri chirurgicale superficiale; mucoasa genitala, ex: anterior procedurilor chirurgicale superficiale sau anesteziei prin infiltratie.