Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Indicatii: Infectii provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului respirator: (in particular cele provocate de Haemophilus influezae). Infectii si infectii mixte ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie).

Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina: Infectii O.R.L.: boli cu streptococi (scarlatina, angina tonsilara, angina Vincent, faringite, tonsilo-faringita, rinofaringita purulenta), otita medie acuta, sinuzita.

Parlodel este un medicament indicat in tratarea bolii Parkinson.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii: tuse gripala, rinofaringite, traheite, laringite, bronhopneumopatii, rujeola, tuse convulsiva. Tuse spasmodica si reflexa. Tuse seaca si iritativa.

Penicilina V sub forma de comprimate este un medicament care trateaza numeroase infectii.

Picnaz este un medicament care decongestioneaza mucoasa nazala si este indicat in rinite, rinofaringite, sinuzite acute.

Pivalone cu neomicin este un decongestionant al mucoasei nazale.

Pixuvri este utilizat in tratamentul pacientilor adulti cu limfom non-Hodgkin cu celule B.

Rebetol este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Indicatii: Retrovir: preparate orale, sunt indicate pentru tratamentul pacientilor cu infectie cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV) asimptomatici sau aflati in stadiile initiale de progresie a bolii HIV.

Ribavirin Teva este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Ristaben este un medicament care contine substanta activa sitagliptina.

Rulid este un antibiotic indicat pentru infectiile tractului respirator si in infectiile genitale.

Indicatii: Pentru controlul simptomelor si reducerea nivelelor plasmatice ale hormonului de crestere si somatomedinei C la pacientii cu acromegalie la care nu se obtin rezultate adecvate prin interventie chirurgicala, radioterapie sau tratament cu agonisti ai dopaminei.

Simulect este o pulbere care trebuie amestecata cu un solvent pentru a se obtine o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare in vena).

Sintrom este recomandat in tratamentul si profilaxia bolii tromboembolice.

Indicatii: Stocrin este un medicament antiviral. Acest medicament se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de 3 ani sau mai mare care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tipul 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei autodobandite (SIDA).

 Sustiva este un medicament antiviral.

Tamiflu,  75 mg capsule tari  este prescris pentru tratarea si preventia gripei.

Indicatii si mod de administrare: In hipertensiunea arteriala usoara sau moderata, se incepe cu 12,5 mg de 2 ori pe zi, crescand la intervale de 2-4 saptamani pana la 25 mg de 2 ori pe zi, la nevoie 50 mg de 2 ori pe zi; in hipertensiunea grava doza poate fi crescuta pana la cel mult 50 mg de 3 ori pe zi si se poate asocia cu diuretice, blocante ale canalelor de calciu, eventual cu alte antihipertensive.