Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Gumbix este indicat in sfera chirurgicala pentru profilaxia si tratamentul hemoragiilor intraoperatorii si postoperatorii, mai ales in operatiile pe prostata, plamani, pancreas, creier si, mai mult, in operatiile cu circulatie extracorporeala; pentru tratamentul plagilor extinse si al hemoragiilor traumatice.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul leziunilor inflamatorii si infectioase din sfera ORL si a cailor respiratorii superioare.

Indicatii prospect: Infectiile polului anterior al ochiului provocate de bacterii sensibile la gentamicina (de exemplu, conjunctivite bacteriene); inflamatii ale segmentului anterior ocular cu risc crescut de infectie bacteriana (in special postoperator).

Indicatii: Infectiile polului anterior al ochiului provocate de bacterii sensibile la gentamicina (de exemplu, conjunctivite bacteriene); inflamatii ale segmentului anterior ocular cu risc crescut de infectie bacteriana (in special postoperator).

Komboglyze se utilizeaza in asociere cu regimul alimentar si exercitiile fizice pentru a ameliora controlul glicemiei la pacientii cu diabet de tip 2.

Krystexxa se utilizeaza pentru tratamentul gutei cronice (de durata) severe tofacee la pacientii adulti.

Indicatii: Lanvis este indicat in primul rind pentru tratamentul leucemiilor acute, in mod special al leucemiilor mielocitare acute si al leucemiilor limfoblastice acute. Lanvis este de asemenea indicat in tratamentul leucemiilor granulocitare cronice.

Laurina este un contraceptiv oral combinat.

Indicatii: Lidocaina spray este prescris in anestezie locala.

Indicatii: Livostin este un medicament sub forma de spray nazal care amelioreaza si vindeca simptomele cauzate de rinite alergice.

Medrol 16 apartine grupului de medicamente denumite glucocorticoizi de sinteza.

Indicatii terapeutice: Guta. Tratamentul concentratiilor plasmatice mari de acid uric de etiologie necunoscuta.

Modafen este indicat ca tratament simptomatic cu durata scurta în caz de infectii acute ale tractului respirator superior.

Motilium contine ca ingredient activ domperidon, un gastrocinetic si antivomitiv sintetic pentru uz oral.

Noliprel ARG este un antihipertensiv si este utilizat in tratamentul tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala).

Nurofen plus este indicat pentru calmarea durerilor de cap, menstruale, dentare ale spatelui, reumatice, musculare, in migrena si nevralgii, reducerea febrei di simptomelor din raveala si gripa.

Onbrez Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.

One A Day Multivitamine este un supliment alimentar pentru adulti si copii pe baza de vitamine si minerale.

Optimark este un mediu de contrast injectabil.

Indicatii terapeutice: Paracetamol sinus este indicat pentru profilaxia si rinitelor alergice si vavasomotorii si pentru tratamentul simptomic al racelii commune si gripei( pentru ameliorarea stranutului, rinoreei, congestiei nazale si sinusale, febrei, cefaleei si durerilor musculare).