Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

PecFent se utilizeaza pentru tratamentul durerii episodice paroxistice ("breakthrough pain") la pacienti adulti (cu varsta de minim 18 ani) cu cancer.

Pinosol este indicat in rinite acute si cronice, rinofaringite.

Pulmex Baby este un balsam care se aplica pe piele.

Indicatii: Terapia si profilaxia socului hipovolemic si de alta geneza, inclusiv hemoragic, traumatic, septic si dupa combustii. Hemodilutia isovolemica. Hemodilutia terapeutica.

Indicatii: Eczema endogena (dermatita atopica, neurodermatita), eczema de contact, degenerativa, dishidrotica, eczema vulgara, eczema la copii.

Afonilum retard este un medicament indicat in prevenirea si tratamentul dispneei datorate bronhospasmului din bronhopneumopatii cronice obstructive (astm bronsic, bronsita cronica, emfizem pulmonar).

Augmentin este un agent antibiotic cu un spectru de activitate deosebit de larg, impotriva agentilor bacterieni patogeni intalniti de obicei in practica medicala generala si in spital.

Avastin este un concentrat pentru solutie perfuzabila (picurare in vena)

Prospect Bioprestarium, comprimate. Acest medicament este indicat ca terapie de substitute in hipertensiunea arteriala esentiala si/sau boala coronariana stabila, la pacienti a caror afectiune este deja controlata cu perindopril si amlodipina, administrate separat, in doze similare.

Pudra Bivacyn se foloseste in diferite specialitati medicale legate de oftalmologie si dermatologie.

Prospect medicament Cefalexina pulbere. Indicatii: este recomandata pentru infectii cu germeni sensibili la cefalexina la nivelul tractului respirator (bronsita, traheita, rinofaringita, sinuzita etc.), al tractului genitourinar si in otite medii, infectii ale pielii, ale tesuturilor moi, oaselor si articulatiilor.

Indicatii prospect: Clexane se recomanda in profilaxia bolii trombo-embolice venoase, in chirurgia generala si/sau ortopedica profilaxia trombo-embolismului venos, la pacientii imobilizati la pat datorita unor afectiuni medicale acute, inclusiv insuficienta cardiaca, insufucuenta respiratorie, infectiile severe si bolile reumatismale.

Indicatii: Clopidogrelul este indicat la adulti pentru prevenirea accidentelor aterotrombotice

Combivir este indicat in tratamentul adultilor si copiilor peste 12 ani infectati cu HIV, cu imunodeficienta progresiva (numar CD4+ 500 celule/mm3).

Convulex, capsule este un medicament antiepilectic.

Indicatii: Mastoza chistica, hiperestrogenism, tulburari de menopauza, hiperexcitatie sexuala (la ambele sexe), dismenoree, menometroragii functionale, mastodinie; hipercorticism frust; stari hipoanabolice; ca medicatie adjuvanta in hipertiroidism, diabet zaharat; adenom de prostata.

Depakine Chrono 300 mg este indicat in crize epileptice generalizate cum sunt crizele tonico-clonice (grand mal), absentele (petit mal), crizele mioclonice si crizele atone. Crize epileptice partiale (focale).

Dextran este un medicament care diminueaza circulatia capilara in diferite situatii.

Indicatii prospect: Chirurgie: profilaxia si tratamentul hemoragiilor per- si postoperatorii in toate interventiile delicate sau pe tesuturi bogat vascularizate: ORL, ginecologie, obstetrica, urologie.

DuoCover este un medicament care contine doua substante active, clopidogrel si acid acetilsalicilic (cunoscut si sub numele de aspirina).