Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Prospect medicament calmogen, capsule. Acest medicament este indicat bolnavilor care sufera de afectiuni cardiovasculare si tulburari neuropsihice.

Indicatii: Cetirizina este indicata ca tratament simptomatic al rinitelor alergice sezoniere si nesezoniere si al urticariei idiopatice cronice.

Indicatii: Cipralex contine escitalopram si este utilizat si tratamentul depresiei (episoade majore de depresie) si tulburarilor de anxietate (cum sunt tulburarile de panica cu sau fara agorafobie, tulburari de anxietate sociala, tulburari de anxietate generalizata si tulburari obsesiv-compulsive).

Circadin este utilizat separat pentru tratarea pe termen scurt a insomniei primare (somn de slaba calitate) la pacientii in varsta de cel putin 55 de ani.

Comtan este utilizat impreuna cu levodopa pentru tratamentul bolii Parkinson.

Cubicin este utilizat la adulti pentru tratamentul infectiilor cutanate si ale tesuturilor de sub piele.

Indicatii: Glucocorticoizii trebuie considerati numai ca tratament pur simptomatic, cu exceptia unor afectiuni endocrinologice, cand se folosesc ca terapie de substitutie.

Diacomit este un medicament care contine substanta activa stiripentol.

Dormicum este un medicament indicat in tulburari ale ritmului somnului si insomnie.

Indicatii: Eferalgan este un medicament indicat adultilor si copiilor peste 7 ani in tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase si febrile.

Prospect medicament: Emend este un antiemetic (previne starea de greata si varsaturile) mai ales in timpul tratamentului de chimioterapie.

Indicatii: Fiobilin este un medicament indicat in caz de colecistita cronica, angiocolita, constipatie cronica (hepatogena), migrene si alergii de origine hepatica; hepatita epidemica (in convalescenta), adjuvant in tratamentul cu diuretice mercuriale.

Fluimucil este indicat in tratamentul tuturor afectiunilor respiratorii care, in urma unei productii excesive de mucus si a solidificarii consecutive, antreneaza formarea de secretii dense care sunt eliminate cu greutate sau de loc.

Gerodorm este un medicament care actioneaza ca un somnifer in cazul persoanelor care din diverse motive sufera de tulburari ale somnului.

Prospect medicament Hepacontrol. Acest medicament este indicat persoanelor care sufera de diverse afectiuni ale ficatului;

Prospect medicament Hypnogen 10 mg: Un comprimat filmat contine ca substanta activa tartrat de zolpidem 10 mg.

PRospect medicament Ixel, gelule. Acest medicament sub forma de gelule este folosit in tratamentul episoadelor depresive majore (caracteristice) ale adultului.

Acest medicament este recomandat in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare si inferioare: raceala, sinusita, bronsita, amigdalita.

Laevigan este un produs pentru tratamentul antirid, inovator, cu structura complexa, unica, ingloband in structura lui:

Magne-B6 este un supliment alimentar indicat in carentele de magneziu izolate sau asociate.