Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Mentat este un supliment nutritiv herbomineral.

Indicatii terapeutice: Tratamentul profilactic al crizelor de angina.

Prospect medicament Mucosin solutie: Ca fluidifiant in tratamentul simptomatic al bolilor acute sau cronice ale tractului respirator inferior asociate cu secretii vascoase: bronsite acute, în timpul acutizarii bronsitelor cronice (inclusiv a bronhopneumopatiei cronice obstructive), traheobronsite, astm bronsic, bronhopneumonie, bronsiectazie, sinuzite, pre- si post-operator în afectiunile cu risc de complicatii pulmonare.

Prospect medicament Nalfon, capsule. Fenoprofen calciu este indicat in tratamentul durerilor usoare si moderate.

Neoclarityn sirop este un medicament antialergic, care nu va produce somnolenta. Va ajuta sa controlati reactia alergica si simptomele acesteia.

Osigraft contine eptotermin alfa, o proteina osoasa morfogenetica, care induce formarea de tesut osos nou ca parte a procesului de vindecare.

Osteocare lichid 200 ml este formula de calciu numarul 1 pentru copii in Marea Britanie.

Indicatii: Prezista este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusulimunodeficientei umane (HIV). Apartine unui grup de medicamente numite inhibitori de proteaza

Indicatii: Beneficiile tratamentului cu ReDormin: Extract standardizat, culturi controlate. Eficacitate demonstrata de studii clinice. Somn natural. Fara dependenta.

Indicatii: Tratamentul de scurta durata al insomniei. Rohypnolul se recomanda numai atunci cand tulburarile sunt grave (indeosebi dificultati de adormire), pacientul fiind debilitat sau supus unui stres puternic.

Prospect  Sinupret, solutie alcoolica. Acest medicament este recomandat ca tratament pentru sinuzite acute si cronice, rinosinuzite, bronsite; profilaxia contra infectiilor in sindroamele bronsitice; cefalee, dureri de cap de cauza sinusala.

Strepsils sunt niste comprimate de supt cu diferite arome folosite in raceala, gripa si alte infectii oro-faringiene.

Supradyn®, drajeuri este un medicament recomandat persoanelor care au un aport insuficient de vitamine, datorat dificultatilor de alimentare la varstnici, curelor de slabire, formelor speciale de regim alimentar, lipsei poftei de mancare, alcoolismului cronic.

Indicatii: Este indicat ca un tonic in conditii de slabire a organismului, in anorexie, in convalescenta.

Uriage este o apa termala de uz extern care hidrateaza pielea si o hraneste in profunzime.

Vigorinn este un medicament care imbunatateste performantele sexuale.

Adol sub forma de sirop este un medicament pe baza de paracetamol.

Mirena este un dispozitiv ultrauterin folosit de femei ca metoda contraceptiva si in menoragii.

Baymycard este un medicament folosit in tratamentul anginei pectorale cronice stabile. si in tratamentul hipertensiunii arteriale.

Biseptol, comprimate este un medicament util in tratarea infectiilor de diferite etiologii - infectia cailor respiratorii, infectii ale rinichilor si ale cailor urinare, infectii genitale, inclusiv uretrita gonococica, alte infectii bacteriene sistemice, infectii cutanate, bronsita cronica, sinuzita, infectii, pielonefrita cronica, infectii ale traiectului digestiv provocat de Salmonella, Shigella si Escherichia coli, septicemii.