Cum sa faci BORS TIGANESC

Cum sa faci BORS TIGANESC

Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba mai acra. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 300 gr de carne de porc;

- 3 cartofi;

- 2 cepe;

- o sfecla;

- 100 gr de varza;

- 3 rosii;

- 2 morcovi;

- 4 linguri de untura;

- sare;

- piper;

- leustean;

- apa.

Mod de preparare:

- taie carnea de porc cubulete si pune-o la prajit in doua linguri de untura.

- taie separat cartofii, morcovii, sfecla, iar ceapa curat-o si tai-o marunt.

- taie varza fideluta, iar rosiile in felii mari.

- pune toate legumele, mai putin rosiile, intr-un ceaun cu doua linguri de untura si lasa-le sa se inabuseasca, dupa care adauga apa si lasa amestecul sa fiarba.

- pune rosiile in vasul in care s-a prajit carnea, apoi amesteca-le pe toate, adauga apa clocotita, potriveste cu sare si piper si lasa sa fiarba aproximativ 30 minute.

- la final, adauga leusteanul tocat.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ti-e pofta de o ciorba gustoasa, fara carne si plina de vitamine? Borsul de dovlecei cu stevie...
Spanacul este o planta bogata in nutrienti esentiali pentru sanatatea oricarui organism. In plus, se gateste foarte...
Bolile de sezon sunt aproape imposibil de pacalit. Virusurile se inmultesc rapid, asa ca nu prea avem...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare