Bors

Lista articolelor despre bors pe AflaCum.ro

Articole despre bors

Citeste cele mai noi articole despre bors publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bors, pe AflaCum.ro!

Borsul rusesc se prepara cu sfecla rosie, care ii schimba gustul si culoarea, dar si cu multe legume, care il fac consistent si satios , chiar daca nu contine proteine sau grasime animala.

Ingrediente:

- o sfecla rosie (de marime mijlocie;

Aceasta reteta se poate prepara toamna cand apare varza dulce, dar inainte de a o pune la murat.

Ingrediente:

- o varza mare sau 2 mijlocii,
- 750 g carne de porc,
- o felie de paine,
- 2 cepe,
- 2 linguri orez,
- 100 g untura,
- sare, piper,
- marar tocat,
- o crenguta mica de cimbru,
- un ardei gras,
- 6 rosii sau 2 linguri de bulion,
- 1litru bors.

Mod de preparare:

Borsul natural, preparat in casa este mult mai indicat pentru acrirea ciorbelor comparativ cu sarea de lamaie sau borsul cumparat din comert.

Cum se obtine borsul?

Ustensile necesare:

- un butoi cu capacitatea de 8-10 litri sau borcan mare de sticla.

Mod de preparare:

Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara in aproximativ 30 de minute.

Dupa pregatirea ingredientelor, se adauga 60 de minute la timpul de preparare, cat dureaza procesul termic.

Ingrediente:

Ciorba de pui este un preparat lichid gustos si satios care se acreste cu bors.

Spre deosebire de ciorba de pasare, in compozitia careia poate sa intre carne de gaina sau curcan, ciorba de pui fierbe mai repede.

Ingrediente ciorba pui:

Alternativa la ciorba de miel pentru masa de Paste poate fi considerata si ciorba de berbecut.

Apreciata in special in Orient, ciorba de berbecut preparata in Romania se acreste in special cu bors.

Ingrediente:

- 2 litri apa

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.