Anghemaht, miel

Lista articolelor despre anghemaht si miel pe AflaCum.ro

Articole despre anghemaht si miel

Citeste cele mai noi articole despre anghemaht si miel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre anghemaht si miel, pe AflaCum.ro!

Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb.

Aceasta reteta poate fi preparata in preajma sarbatorilor pascale in caz ca preferati carnea de miel sau de ied. In restul anului, anghemahtul poate fi preparat si cu carne de vita sau de pasare, dupa preferinte.

Ingrediente:

Pulpa de miel la cuptor e la mare cautare in Romania, mai ales de sarbatorile pascale! Azi, ti-am pregatit o astfel de reteta. E simpla si ofera un gust de neuitat. Incearc-o si iti garantam ca o vei repeta!

Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente:

- pulpa de miel;

Tocanita de miel este o mancare gustoasa, potrivita in perioada sarbatorilor pascale. Sigur, daca iti place mult carnea de miel, o poti prepara in orice perioada a anului.

Ingrediente pentru 4 portii:

- 600 grame de carne macra de miel;

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste.

Preparat din maruntaie de miel taiate cu cutitul, drobul de miel este foarte gustos cu multa verdeata.

Ingrediente:

- 500 grame maruntaie,
- 2 oua,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- o legatura de patrunjel
- o legatura de marar
- o legatura de ceapa verde
- sare, piper
- o lingura de ulei

Anghemahtul este o reteta germana si se prepara de regula din supa de carne cu rantas din faina, la care se audauga ceapa si lamaie.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- un litru apa,
- o ceapa,
- o lingura de unt,
- 1/2 lingura de faina,
-  6 felii de lamaie,
- sare.

Mod de preparare:

Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.

Ingrediente:

- 1,5 kg carne de miel,
- o felie de slanina sau o lingurita de untura, sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Preparat sub forma de ciorba, stufat sau friptura, masa de Paste poate fi completata cu o mancare...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui. ...
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale. Ingrediente: - 750 g...
Cuvantul "stufat" vine de la italienescul « stufato ». La noi in tara stufatul de miel este...