Aperitiv, chifle

Lista articolelor despre aperitiv si chifle pe AflaCum.ro

Articole despre aperitiv si chifle

Citeste cele mai noi articole despre aperitiv si chifle publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aperitiv si chifle, pe AflaCum.ro!

Galbiorii sunt bogati in vitamina D, la fel ca toate ciupercile. Vitamina D este cunoscuta  pentru proprietatile anti-cancer, dar si pentru acidul glutamic, acid ce protejeaza imunitatea. Asa ca o sa iti placa sa prepari chifle cu galbiori.

Ingrediente pentru opt bucati:

- 150 grame de galbiori proaspeti;

Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute.

Ingrediente:

- 6 chifle rotunde,
- 2 cesti de lapte,
- un ou,
- 2 linguri de branza rasa,
- o ceasca de  smantana,
- 2 linguri de unt,
- verdeata,
- sare, piper.

Bucataria japoneza este recunoscuta in lume pentru deliciosul si sanatosul sushi. Putini stiu, insa, ca si produsele coapte sunt create cu multa maiestrie in bucataria nipona. Astazi, o sa iti prezentam reteta pentru Hokkaido sau mai simplu spus: chifle japoneze. Vor iesi pufoase cum nici nu ti-ai imaginat!

Hokkaido/chifle japoneze. Ingrediente pentru aluat:

- 200 mililitride lapte;

Romanii sunt printre cei mai mari consumatori de paine din Europa! Nu e neaparat o realitate periculoasa. Problemele apar, insa, in momentul in care cumperi paine mai putin sanatoasa. Spre exemplu, multi romani cumpara paine neagra, care nu e obtinuta in mod natural, ci prin intermediul colorantilor alimentari. Pentru a scapa de orice temere, ar fi mai bine sa iti pregatesti acasa painea cea de toate zilele. Iti prezentam o reteta de chifle cu seminte pe care, cu siguranta, o vei adopta rapid!

Chifle de casa cu seminte. Ingrediente:

- 400 grame de faina;

Astazi, iti oferim o reteta simpla si delicata pe baza de peste. Ne referim la aperitivul cu somon. N-o sa iti ia mai mult de un sfert de ora sa pregatesti aceasta delicatesa, pe care sa o consumi cu pofta la micul dejun si nu numai.

Ingrediente:

- 2 fasii de somon fume;

Painea prajita cu ciuperci este o gustare tipic frantuzeasca, care poate fi savurata in orice moment al zilei, fiind usor de preparat, dupa cum urmeaza:

Ingrediente ( pentru 2 portii):

- o legatura de patrunjel;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat. Ingrediente: - 250 g...
Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun. Ingrediente: - 6 oua, - 4...
Este timpul sa ne pregatim de sarbatori. Pentru ca o masa festiva incepe cu aperitivul, noi va...
Chiflele sunt niste paini mai mici care se pot prepara si in casa. Ingrediente: - un kg...
Cartofii folositi pentru prajire se pot taia in felii subtiri si uniforme. Ei pot fi serviti inclusiv...
Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite. Aceasta reteta se poate pregati dintr-un peste...