Avocado, ciocolata

Lista articolelor despre avocado si ciocolata pe AflaCum.ro

Articole despre avocado si ciocolata

Citeste cele mai noi articole despre avocado si ciocolata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre avocado si ciocolata, pe AflaCum.ro!

Iti place budinca? Daca da, trebuie sa incerci reteta pe care ti-am pregatit-o astazi! Se prepara rapid, e sanatoasa, iar gustul va fi unul de neuitat, pe care vei dori, negresit, sa-l mai incerci. Ne referim la budinca de ciocolata cu avocado!

Ingrediente:

- 4 avocado coapte(alege-le pe cele mai mari)

Maioneza se foloseste din plin in perioada sarbatorilor de iarna. Daca tii, insa, post, ai nevoie de o maioneza fara oua. Iti prezentam, in acest sens, maioneza din avocado. Se prepara rapid si ofera un gust de neuitat.

Maioneza din avocado. Ingrediente:

– un avocado copt si moale (250 grame);

Iti place ciocolata? Daca da, avem, astazi, o reteta delicioasa pentru tine! Trufe de ciocolata! Se fac repede si fara efort, iar gustul este desavarsit!

Trufe de ciocolata. Ingrediente:

- 240 grame de lapte condensat;

Iti place mult ciocolata? Cui nu-i place?! E delicioasa si iti da energie. Desi o poti consuma in orice forma, iti recomandam sa o topesti! Astfel o poti folosi pe post de crema sau sos pentru diverse deserturi sau o poti consuma ca atare.

Cum sa topesti ciocolata. Varianta 1. Pe foc la baimarin:

- rupe cicolata in bucati egale;

Guacamole este o compozitie delicioasa si sanatoasa pe baza de avocado, cu origini in Mexic. Cuvantul este o combinatie azteca formata din ahuacatl (avocado) si molli (sos). In cele ce urmeaza, iti vom prezenta reteta pentru guacamole clasic.

Ingrediente:

- 2 fructe de avocado(bine coapte);

Avocado este un fruct delicios si nutritiv, dar, de asemenea, se strica rapid. Dupa ce este taiat, fructul de avocado isi schimba aspectul rapid, deoarece aerul reactioneaza cu enzimele de pe suprafata fructului. Din fericire, poti pastra avocado taiat pana in momentul utilizarii, inclusiv in varianta guacamole. In plus, poti incetini procesul de coacere a unui avocado intreg, pentru a-l mentine mai verde.

Conservarea dupa taiere.

1. Lasa samburele in fruct. Samburele va pastra centrul avocadoului verde. Asta pentru ca impiedica circulatia aerului in zona respectiva. Asadar, taie fructul in doua si lasa samburele in interior.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti vine sa crezi ca o prajitura poate avea doar doua ingrediente si se poate prepara in...
Traim intr-o lume destul de nesanatoasa, deoarece majoritatea oamenilor mananca multe alimente procesate si prajite, care contin...
Avocado este un fruct tropical cu un gust aparte, cu o culoare verde-galbuie si foarte parfumat. Il...
Inghetata din avocado cu fistic este foarte usor de facut, are un gust fresh, bogat si racoritor....
Ciocolata era numita de catre azteci mancarea zeilor. A ajuns in Europa ca un remediu, iar in...
Avocado reprezinta o sursa importanta de nutrienti, vitamine si lipide anti-cancerigene, putand fi folosit la prepararea salatelor...