Drivere, windows vista

Lista articolelor despre drivere si windows vista pe AflaCum.ro

Articole despre drivere si windows vista

Citeste cele mai noi articole despre drivere si windows vista publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre drivere si windows vista, pe AflaCum.ro!

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.

In acest caz este indicat sa reveniti la setarile din fabricare ale computerului, pentru ca acesta sa functioneze normal.

Iata cum se pot restabili setarile din fabricatie Dell Windows Vista:

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana.

Multi angajatori si multe scoli cer cunostinte minime de utilizare a computerelor, cum ar fi redactarea de texte sau navigarea pe internet, utile pentru imprimarea unor documente sau intocmirea de proiecte. Insa capacitatea computerelor nu se limiteaza la actiunile enumerate.

Acestea pot fi folosite pentru a juca diferite jocuri, pentru divertisment sau ca si combine stereo. Insa, v-ati pus vreodata intrebarea cum functioneaza computerele? Ei bine, acestea urmeaza instructiunile unor programe, care sunt stocate in 0-uri si 1-uri pe hardrive  si pe driverul de CD ROM. Totul este in sistem binar, nu doar driverele. Sistemul binar contine instructiunile pentru hardware si partile fizice ale unui computer. Intelegerea hardware-ului este importanta pentru repararea, upgradarea si imbunatatirea computerului.

Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate fi destul de dificila, daca nu se instaleaza in mod automat.

Iata cum puteti gasi si actualiza diferite drivere:

Gasirea driverelor:  

Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu componentele instalate, cum ar fi imprimanta sau placa video.

Driverele video sunt de obicei specifice unui sistem de operare. Windows XP foloseste drivere diferite de Windows Vista sau Windows 7. Driverele pot fi uneori virusate sau invechite, asadar este util de stiut cum pot fi instalate.

Update automat al driverului in Windows:

Daca sistemul de operare al calculatorului tau este Windows Vista si fie te-ai saturat de el, fie vrei sa instalezi alt tip de sistem de operare (mai nou si mai performant), dar nu stii cum sa-l dezinstalezi pe cel actual, vei afla imediat cum poti face acest lucru.

Asigura-te ca toate fisierele importante de pe calculator (poze, texte) sunt salvate pe spatii de stocare externe (memorii usb, cd-uri, dvd-uri, hard disk-uri externe).

Introdu cd-ul/dvd-ul de instalare al sistemului de operare pe care doresti sa-l instalezi, apoi da restart calculatorului (fara a scoate cd-ul/dvd-ul de instalare din el).

Daca esti nevoit sa transferi fisiere de dimensiuni mari de pe un calculator pe altul sau pur si simplu iti doresti sa joci un joc online, impreuna cu unul dintre prietenii tai si nu stii cum poti face aceste lucruri mai usor, noi avem o solutie: conecteaza cele 2 calculatoare direct!

Cum poti face acest lucru?

Mai intai, conecteaza-le printr-un cablu simplu de conectare, suficient de lung cat sa ajunga la ambele calculatoare. Acest lucru nu este suficient, totusi, pentru ca, deocamdata, cele doua calculatoare conectate nu se vad inca. De aceea, va fi nevoie sa modifici si setarile celor doua calculatoare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.