Frigare, sitari

Lista articolelor despre frigare si sitari pe AflaCum.ro

Articole despre frigare si sitari

Citeste cele mai noi articole despre frigare si sitari publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre frigare si sitari, pe AflaCum.ro!

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

Pentru frigere se folosesc cateva bucati de vita care se asaza pe jaraticul bine incins.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de unt,
- sare.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat si ciuperci.

Chiar daca nu suna apetisant la prima vedere, aceasta reteta usor de preparat este foarte hranitoare.

Ingrediente:

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

- 6 sitari,
- 200 g slanina,
- o lingura de unt,
- 6 felii de paine,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Muschiul de porc fript la gratar sau pus pe frigare este foarte gustos daca se prepara ca...
Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Ingrediente: - 6 prepelite, - cateva...