Frigarui, momite

Lista articolelor despre frigarui si momite pe AflaCum.ro

Articole despre frigarui si momite

Citeste cele mai noi articole despre frigarui si momite publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre frigarui si momite, pe AflaCum.ro!

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie la cuptor, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

- 750 g momite,
- 100 g smantana,
- 1 lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Bucatile din muschi de vita se combina cu felii de slanina pentru ca frigaruile sa fie usor impanate, nu fade.

Pentru ca frigarile din lemn sunt mai scurte si mai putin rezistente decat cele metalice, ele pot fi inlocuite cu frigari din fier.

Ingrediente:

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

- 750 g momite,
- 200 g ciuperci,
- o ceapa,
- o lingurita de faina,
- 2 linguri de unt,
- o ceasca zeama de carne,
- o lingurita de bulion,
- un paharel de vin alb,
- sare.

Mod de pregatire:

Momitele de vitel se prajesc dupa ce se trec prin amestecul faina, oua si pesmet.

Inainte de a fi pregatite, fie la gratar, fie ca mancare, momitele trebuie tinute in apa rece pana ce raman albe, fara urme de sange inchegat.

Ingrediente:

Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea.

Ingrediente:

- 6 rinichi de purcel,
- 50 g unt proaspat,
- o Iingurita de patrunjel verde tocat,
- sare, piper.

O reteta cu frigarui mai neobisnuita are la baza ficat de porc sau de vita portionat in felii de

Ingrediente:

- 750 g ficat,
- o lingura de unt,
- o lingurita de ulei,
- 100 g slanina,
- un praf de piper.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa