Gratar, biftec

Lista articolelor despre gratar si biftec pe AflaCum.ro

Articole despre gratar si biftec

Citeste cele mai noi articole despre gratar si biftec publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gratar si biftec, pe AflaCum.ro!

Adevaratul biftec este facut numai din muschi. In acest caz, muschiul de vaca se frige pe gratar si se tine aproximativ o jumatate de ora.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- o lingurita de untura (sau o feliuta de slanina),
- sare.

Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vaca de la gat,
- 200 grame seu de vaca,
- un varf de cutit de piper,
- chimen,
- bicarbonat,
- o capatana de usturoi,
- sare.

Pentru fript la gratar trebuie alesi neaparat porumbei foarte tineri.

Ingrediente:

- porumbei,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de unt topit,
- sare,
- piper.

Pentru aceasta reteta se foloseste muschiul de vaca.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- 250 g ciuperci,
- 2 cepe mijlocii,
- 2 linguri unt,
- un lingura de untura,
- o lingura de faina,
- o ceasca zeama de carne,
- o lingura de bulion,
- un pahar de vin alb,
- unt proaspat (cat o nuca),
- sare, piper.

Mod de preparare:

Reteta clasica de biftec tartar este un amestec de carne de vita cruda, amestecata cu un galbenus de ou, ceapa si condimente.

Noi va propunem o reteta de biftec tartar cu sardele.

Ingrediente:

Indiferent cum se prepara biftecul, adevaratul biftec este facut numai din muschi.

Ingrediente:

- 1,2 kg muschi de vaca,
- 6 oua,
- o lingura de unt, sare.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Adevaratul biftec de vaca este facut numai din muschi. Iata cum se prepara biftecul natur de vaca...
Aceasta reteta este suficienta pentru 6 persoane cu conditia sa serviti antricoatele de vaca fripte la gratar...
Soriciul de porc este printre cele mai asteptate aperitive servite la masa de Craciun. Ca sa fie...
Unii spun despre pastrav ca nu are un gust deosebit, dar preparat la gratar este imposibil sa...
Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge...
O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume. Din...