Miel, pasti 2017

Lista articolelor despre miel si pasti 2017 pe AflaCum.ro

Articole despre miel si pasti 2017

Citeste cele mai noi articole despre miel si pasti 2017 publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre miel si pasti 2017, pe AflaCum.ro!

Tocanita de miel este o mancare gustoasa, potrivita in perioada sarbatorilor pascale. Sigur, daca iti place mult carnea de miel, o poti prepara in orice perioada a anului.

Ingrediente pentru 4 portii:

- 600 grame de carne macra de miel;

Pulpa de miel la cuptor e la mare cautare in Romania, mai ales de sarbatorile pascale! Azi, ti-am pregatit o astfel de reteta. E simpla si ofera un gust de neuitat. Incearc-o si iti garantam ca o vei repeta!

Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente:

- pulpa de miel;

Colaceii cu unt si scortisoara pot reprezenta un desert minunat in orice moment al anului. De asemenea, vor crea un cadru special in zilele de sarbatoare, cand intreaga familie se aduna in jurul mesei.

Ingrediente aluat:

- un kilogram de faina tip 000;

Ciorba de ied a la grec este considerata de catre maestrii bucatari una dintre cele mai bune ciorbe pregatite din acest tip de carne. Daca doresti, poti schimba carnea cu cea de miel. Va iesi la fel de gustoasa!

Ingrediente:

- capul, gatul si o pulpa superioara ied;

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste.

Preparat din maruntaie de miel taiate cu cutitul, drobul de miel este foarte gustos cu multa verdeata.

Ingrediente:

- 500 grame maruntaie,
- 2 oua,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- o legatura de patrunjel
- o legatura de marar
- o legatura de ceapa verde
- sare, piper
- o lingura de ulei

Preparat primavara, mielul la gratar poate fi servit cu garnitura de legume si salata de sezon.

Ingrediente:

- 1,5 kg carne de miel,
- o felie de slanina sau o lingurita de untura, sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Preparat sub forma de ciorba, stufat sau friptura, masa de Paste poate fi completata cu o mancare...
Anghemahtul este un preparat culinar obtinut din carne si sos alb. Aceasta reteta poate fi preparata in...
Mielul cu macris este un preparat culinar care se gateste in bucataria romaneasca primavara, in perioada Pastelui. ...
Mielul cu spanac este o reteta hranitoare, preparata primavara, in preajma sarbatorilor pascale. Ingrediente: - 750 g...
Cuvantul "stufat" vine de la italienescul « stufato ». La noi in tara stufatul de miel este...