Pasca branza, stafide

Lista articolelor despre pasca branza si stafide pe AflaCum.ro

Articole despre pasca branza si stafide

Citeste cele mai noi articole despre pasca branza si stafide publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pasca branza si stafide, pe AflaCum.ro!

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

Stafidele sunt boabe uscate de struguri, fara seminte, care se folosesc la prepararea unor prajituri sau se mananca in stare naturala. Stafidele sunt, asadar, foarte gustoase dar si sanatoase. Le poti pregati acasa sau le poti cumpara din magazine!

Beneficiile consumului de stafide:

Scad tensiunea arteriala. Hipertensivii ar trebui sa consume frecvent stafide! Acestea reduc tensiunea, datorita nivelului ridicat de potasiu pe care il contin. De asemenea, stafidele sunt pline de fibre dietetice responsabile cu reducerea rigiditatii vaselor sanguine.

Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma aparte pot fi consumate atat in stare naturala, cat si pregatite la cuptor. Astazi, ne-am gandit sa iti prezentam reteta pentru gutui la cuptor cu nuci si stafide.

Ingrediente:

- 3 gutui mari;

Daca de Paste iti doresti sa testezi un desert aromat, fara aluat de cozonac, iti propunem sa incerci pasca cu branza de vaci.

Ingrediente:

- 5 oua
- 200 g zahar
- 1 kg branza de vaci
- 150 g stafide
- 4 plicuri zahar vanilat
- coaja de la o lamaie
- 2 linguri rase de faina
- o lingura rasa de gris
- un galbenus.

Pasca cu branza de oi este o reteta aperitiv, cu un gust usor picant.

Acest preparat culinar este ideal pentru masa festiva de Paste. In aceasta reteta branza dulce este inlocuita cu branza iute, de oaie. Pentru aluat se folosesc aceleasi ingrediente ca la cozonacii traditionali de casa.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca cu branza de oi:

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste.

Acest desert festiv si aromat se pregateste cu aluat de cozonac si umplutura de branza dulce la care se adauga cateva arome care imbogatesc gustul preparatului finit.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca aromata cu branza de vaci:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Albusul de ou este o sursa importanta de proteine de care te poti folosi chiar si atunci...
Un chec rapid si gustos cu fructe zaharisite este plum-chec-ul. Pentru aceasta reteta puteti folosi prune taiate...
Gogosile sunt un desert preparat de majoritatea gospodinelor pentru simplul fapt ca atunci cand ai pofta de...