Retete peste, soia

Lista articolelor despre retete peste si soia pe AflaCum.ro

Articole despre retete peste si soia

Citeste cele mai noi articole despre retete peste si soia publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre retete peste si soia, pe AflaCum.ro!

Amatorii de peste sa fie pe receptie! Le propunem, astazi, o reteta excelenta pe baza de ton. Mai exact, placinta cu ton. Preparatul se face repede, iar gustul minunat este asigurat.

Ingrediente aluat:

- 500 grame faina;

Carnea de porc ramane pe primul loc in preferintele romanilor. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam, azi, o reteta mai putin populara, care are la baza acest tip de carne. Este vorba despre muschiuletul de porc in sos de soia.

Ingrediente pentru 3 portii:

- 500 grame de muschiulet de porc;

Esti vegetarian sau vrei sa tii post? Iti prezentam astazi o alternativa excelenta pentru inlocuirea carnii. Ne referim la snitelul de soia. Reteta e simpla, iar gustul minunat e garantat. Asadar, ia un pix si o foaie si noteaza.

Ingrediente:

- 200 g de soia;

Salaul cu legume este foarte gustos, usor de facut si foarte potrivit in aceasta perioada, cand legumele sunt ieftine si se gasesc pe tarabe din plin.

Ingrediente:

- 1 kilogram de salau;

Sprotul prajit reprezinta un preparat culinar pe care, cu siguranta, l-ati savurat, macar o data in viata, pe Litoral. Asimilati sezonului de vara, acesti deliciosi pestisori pot fi consumati si in restul anului, fiind excelenti mai ales in combinatie cu celebra mamaliga.

Ingrediente:

- 500 grame de sprot;

Heringul este un aliment cu proprietati benefice pentru sanatate. Substantele continute de acest peste ne sporeste rezistenta in fata bolilor care ne dau tarcoale mai ales in sezonul rece.

Heringul contine proteine care sunt absorbite in organism in proportie foarte mare, aproape de 90%. In comparatie, proteinele din carnea de vita sunt absorbite cel mult 43%. Daca mananci zilnic o mica cantitate de hering cu putina sare se imbunatatesc functiile ficatului, vezicii biliare si pancreasului.   De asemenea, carnea de hering este o sursa importanta de complex de vitamine B12, A, PP si D.  Conform oamenilor de stiinta, heringul nu trebuie tratat termic. Astfel, pentru ca acest peste sa fie o sursa de sanatate a organimului trebuie consumat afumat, sarat sau crud marinat.

Astazi, iti prezentam o reteta rapida pe baza de hering: rulouri din hering.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa