Smartphone, telefon

Lista articolelor despre smartphone si telefon pe AflaCum.ro

Articole despre smartphone si telefon

Citeste cele mai noi articole despre smartphone si telefon publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre smartphone si telefon, pe AflaCum.ro!

Autentificarea faciala reprezinta cel mai comod sistem de deblocare a telefonului mobil. Nu mai e necesara folosirea PIN-ului sau a parolei-desen. Aceasta metoda intrata pe piata in 2016 nu este si cea mai sigura, insa. Cel putin, nu in cazul anumitor telefoane inteligente.

De ce nu e sigura recunoasterea faciala in cazul deblocarii telefonului? Dintr-un motiv foarte simplu. Multe telefoane inteligente pot fi pacalite cu o simpla poza! Asadar, e lesne de inteles ca aceasta slabiciune usureaza activitatea hotilor, care pot valorifica simplu obiectul furat.

Studiu. O organizatie non profit din Olanda a testat 110 smartphone-uri cu sisteme de autentificare faciala. Din pacate, peste 40%(42 modele) nu au trecut testul. Concret, telefoanele au fost deblocate cu o simpla poza. Iata care sunt acestea:

Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru smartphone-uri apar cu o frecventa uimitoare. Practic, tehnologia parca n-are limite!

Astazi, iti prezentam o serie de aplicatii pe care cu siguranta vei dori sa le folosesti. Utilitatea lor e indiscutabila.

1. Creste nivelul de siguranta. Daca te intorci acasa pe jos, seara tarziu si te simti in nesiguranta pe strada, foloseste aceasta aplicatie( disponibila pe getbsafe.com)! Vei putea trimite mesaje SOS catre contactele de urgenta si poti inregistra audia si video. De asemenea, aplicatia va urmari prin GPS locul unde te afli si va seta un cronometru care va trimite automat o alarma prietenilor daca nu il dezactivezi la timp.

Ecranul unui telefon este compus din sticla, partea tactila si ecranul LCD. Cand scapi mobilul sau cand il lovesti din neatentie, ecranul se poate crapa. Din fericire, de cele mai multe ori se sparge doar sticla, iar touch-ul nu este afectat.

Tocmai ai scapat telefonul printre degete si ai constatat cu stupoare ca ecranul s-a spart? Nu te impacienta si nici nu te grabi sa mergi cu el in service! Costa destul de mult! Si de ce sa dai o gramada de bani, cand poti incerca sa il repari chiar tu?!

Ce trebuie sa faci:

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.

DROID Incredible este un smartphone dezvoltat de HTC. Telefonul a fost lansat in aprilie 2010 si produs pana in martie 2011. Acesta dispune de o camera de 8 megapixeli, software pentru editarea imaginilor, sistem de operare Android cu HTC Sense, un procesor Snapdragon de 1 GHz pentru performante imbunatatite, si permite partajarea continutului media pe site-uri ca Facebook, Flickr si Picasa.

HTC incredible este compatibil cu clienti de email ca Gmail, Facebook, Microsoft Exchange ActiveSync, Post Office Protocol versiunea 3 (POP3) si Internet Message Access Protocol (IMAP). Acest articol te invata cum sa-ti configurezi adresele de email de la Gmail, Facebook, and Microsoft Exchange pe telefonul tau DROID Incredible.

Iata cum se prelungeste durata de viata a unei baterii de Smartphone in sapte pasi:

Opriti sistemul 4G. Daca telefonul vostru are sistem 4G, il va folosi numai atunci cand nu sunteti pe Wi-Fi. Oprirea sistemului 4G cand sunteti pe Wi-Fi va reduce consumul bateriei. Pentru telefoanele cu Android mergeti la Settings, gasiti Mobile Data si dati Switch Off.

Opriti Bluetooth-ul si GPS-ul. Aceste doua sisteme consuma mult din baterie si trebuie oprite atunci cand nu le folositi.

Daca ati fost deranjati la telefon de persoane puse pe glume sau doar vreti sa va puneti in garda in caz ca cineva va suna la ore nepotrivite de pe un numar ascuns, site-ul www.videotutorial.ro ofera cateva ponturi celor care vor sa afle cine i-a apelat de pe numere ascunse.

Creati un cont folosind serviciul VoiceIP. Acest serviciu furnizeaza un numar pe care il puteti folosi in telefonul sau smartphone-ul personal pentru a devia toate apelurile primite.

Cautati in telefon functia de Call Forwarding (deviere apel) la Call Settings sau in Setari apeluri.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aproape orice roman are macar un telefon. In societatea moderna, un astfel de dispozitiv e absolut necesar....
Telefonul scapat in apa se poate strica rapid! Daca, din pacate, ai patit-o, nu folosi cunoscuta metoda...
Apelul prin telefon ramane una dintre cele mai folosite metode de comunicare in societatea moderna. Introduci un...
Omul modern este, din pacate, dependent de gadget-uri. Telefonul este principalul vinovat in acest sens. De cate...
Telefonul mobil este un mare purtator de microbi! In vremuri de coronavirus, acesta reprezinta un real pericol...
Telefonul mobil este un accesoriu fara de care nu ne putem imagina lumea moderna! Utilitatea sa este...