Zarzavat, musaca

Lista articolelor despre zarzavat si musaca pe AflaCum.ro

Articole despre zarzavat si musaca

Citeste cele mai noi articole despre zarzavat si musaca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zarzavat si musaca, pe AflaCum.ro!

Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu alte legume, orez sau carne.

Afla cum se prepara musacaua de cartofi cu zarzavat:

Ingrediente:

Musacaua este o mancare de origine turca preparata din carne tocata si felii de vinete, de cartofi sau de dovlecei, asezate in straturi alternative si coapta in cuptor. Exista multe retete de musaca. Ne-am gandit sa ne oprim, astazi, asupra retetei de musaca ardeleneasca.

Ingrediente:

- 2 kilograme de cartofi rosii;

Musacaua este un preparat culinar de toamna/iarna care se obtine din carne tocata cu legume, asezate in straturi si date la cuptor.

Musacaua de conopida are la baza carne macra de vita/porc si conopida.

Ingrediente:

Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.

Ingrediente:

- 300 grame taitei preparati in casa ori cumparati,
-  500 g carne macra,
- o ceapa mica,
- 3 linguri de unt,
- sare, piper,
- 2 linguri de pesmet.

Musacaua este o mancare gustoasa si satioasa care se prepara din carne macra in combinatie cu legume, cum ar fi vinete, cartofi sau varza.

Noi va propunem o reteta de musaca cu dovlecei pentru zilele racoroase de iarna.

Ingrediente:

Aceasta reteta se poate prepara in orice sezon deoarece cartofi se gasesc pe piata mereu.

Musacaua se poate pregati cu cartofii cruzi sau fierti.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta ideala pentru sezonul rece este musacaua de varza. Ingrediente: - o varza mijlocie, -...
Lintea se prezinta sub forma unor boabe micute si este asemanatoare la gust cu fasolea uscata. Ea...
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza,...
Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea...
Poate ca limba cu masline este cea mai cunoscuta reteta preparata la noi. Totusi, pentru cei care...
Din categoria zarzavaturilor pentru ciorba fac parte morcovii, ardeii grasi si fasolea verde. In cantitati mari, zarzavatul...