Relatii

Fie ca ai o relatie de durata sau una de putin timp, un sfat este intotdeauna bine primit. Afla cum e bine sa te comporti intr-o relatiie si sa comunici pe intelesul partenerului, fie ca sunteti iubiti sau doar aveti  o relatie platonica.

Principala cauza a infidelitatii barbatilor este aceea ca nu sunt multumiti cu ceea ce au.

Daca simtiti ca partenerul dumneavoastra se comporta diferit sau ca relatia de cuplu s-a racit, iata cateva semne, care va pot face sa va dati seama ca barbatul de langa dumneavoastra va inseala:

Nimeni nu poate fi o sotie perfecta, chiar daca are un sot aproape perfect.

Femeilor nu le este usor sa caute barbatul perfect, mai ales daca nu sunt sociabile.

Cand vine vorba de momentele intime, cei mai multi dintre barbati sunt pusi in dificultate de desfacerea sutienului purtat de persoana iubita.

Iesiti la o intalnire pentru prima data? Sau ati iesit cu multe femei dar de fiecare dupa prima intalnire va este refuzata a doua intalnire?

Este frustrant sa reintalnesti persoane ale caror nume nu le mai stii sau iti stau pe buze... Persoana din fata ta, care ti s-a adresat , se poate simti jenata sau ranita considerand ca nu este o persoana careia sa-i fi dat atentie in trecut de vreme ce nu-ti amintesti numele sau. 

Fiecare om este un mic atom in aceasta lume, iar acea particula reprezinta pentru cineva intregul Univers, la fel cum o familie reprezinta o celula pentru societate. Si in ciuda faptului ca legaturile de sange nu se transforma in apa la primul conflict, problemele iscate in familie nu sunt o noutate pentru societatea moderna.

Unii cred ca pentru a incepe sau pentru a mentine o relatie cu barbatii, femeile trebuie sa invete sa gandească ca ei.

Relatiile la distanta sunt o adevarata provocare pentru orice pereche de indragostiti, mai ales aflata la inceput de drum.

O relatie de succes cu un nativ al zodiei Gemeni implica mai multe aspecte, cum ar fi acela de a sti cum sa faceti fata personalitatii unice a acestuia si de a constientiza ca Gemenii pot fi nevrotici si cu capul in nori, nefiind intotdeauna de incredere.