Mancare legume

Din legume se pot face foare multe retete extrem de delcioase. Descopera retetele noastre de mancaruri cu legume!

Pentru aceasta reteta traditionala se alege fasole uscata mai noua, care fierbe repede.

O mancare rapida de legume sunt andivele inabusite in unt.

Aceasta reteta cu praz are o consistenta cremoasa, prazul asezonandu-se cu smantana, lapte, unt si branza:

Aceasta mancare de dovlecei se face un sos de ceapa.

Iarna, cand  se pune varza la murat, gospodinele obisnuiesc sa prepare mai des varza acra calita.

Crupele de porumb nu sunt altceva decat porumb macinat, insa mult mai mare decat malaiul obisnuit.

Fasolea verde cu unt proaspat este o mancarica de legume usor de preparat.

O reteta gustoasa de legume sunt dovleceii cu rosii la cuptor

Andivele sunt bune atat sub forma de salata, cat si la cuptor. Noi va propunem o reteta de andive la cuptor.

Aceasta mancare de iarna se face cu carote si unt, similar cu mancarea de morcovi cu unt preparata oricand in an.

Pentru aceasta reteta cu legume si sos alb se aleg dovlecei de marime mijlocie, care nu au seminte prea mari.

Varza dulce calita este o mancare de legume care se poate prepara cu untura sau ulei si condimente.

Mancarea de fasole verde se poate prepara cu rosii sau cu sos alb de smantana.

Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii.

Asemeni prazului si ceapa se prepara umpluta cu orez.

Pentru ca aceasta reteta sa fie una reusita, este necesar sa folosesti napi tineri, care sunt fragezi, dulci si gustosi.

Aceasta reteta cu varza rosie este o alternativa pentru varza calita, gatita fara carne.

O mancarica usor de preparat, ideala pentru vara este fasolea verde cu rosii.

O mancare usoasa, cu gust dulceag este aceasta reteta cu multi morcovi, ceapa si galbenus de ou.

O mancare de legume delicioasa cu sos de vin si condimente este telina cu ciuperci.