Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Hipertensiunea: Minipress este indicat in tratamentul tuturor stadiilor hipertensiunii arteriale esentiale si al tuturor stadiilor hipertensiunii secundare de etiologie variata. Poate fi folosit ca agent initial, singur, sau poate fi folosit in combinatie cu un diuretic sau alti agenti antihipertensivi.

Motilium este un medicament indicat in tratamentul simptomulului dispeptic complex care este adesea asociat cu golire gastrica intarziata, reflux gastroesofagian si esofagite.

Nafazol, solutie este un medicament prescris in tratamentul local al afectiunilor congestive ale mucoasei rino-faringiene. In caz de infectii bacteriene este necesar un tratament complementar.

Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina.

Prospect: Advantan crema este un medicament recomandat in tratarea eczemei endogene (dermatita atopica, neurodermatita), eczema de contact, degenerativa, dishidrotica, eczema vulgara, eczema la copii.

Indicatii: Infectii cu germeni sensibili la amoxicilina la nivelul tractului respirator (rinofaringite, sinuzite, traheite, bronsite etc.), tractului geni-to-urinar, ale tubului digestiv si cailor biliare; ale tegumentelor precum si in cazuri de endocardita si meningite.

Indicatii terapeutice: Tulburari de asimilare a vitaminelor consecutive afectiunilor gastrointestinale, hepatice si biliare, alergii alimentare, boli infectioase, convalescenta, in carente de minerale, tetanii latente, astenii psihofizice si hiperexcitabilitate nervoasa.

Prospect Calciu sandoz cu vitamina c, comprimate efervescente: Acest supliment este recomandat persoanelor care au carente de calciu si vitamina C.

Prospect medicament calmogen, capsule. Acest medicament este indicat bolnavilor care sufera de afectiuni cardiovasculare si tulburari neuropsihice.

Indicatii: Cetirizina este indicata ca tratament simptomatic al rinitelor alergice sezoniere si nesezoniere si al urticariei idiopatice cronice.

Indicatii: Cipralex contine escitalopram si este utilizat si tratamentul depresiei (episoade majore de depresie) si tulburarilor de anxietate (cum sunt tulburarile de panica cu sau fara agorafobie, tulburari de anxietate sociala, tulburari de anxietate generalizata si tulburari obsesiv-compulsive).

Circadin este utilizat separat pentru tratarea pe termen scurt a insomniei primare (somn de slaba calitate) la pacientii in varsta de cel putin 55 de ani.

Comtan este utilizat impreuna cu levodopa pentru tratamentul bolii Parkinson.

Cubicin este utilizat la adulti pentru tratamentul infectiilor cutanate si ale tesuturilor de sub piele.

Indicatii: Glucocorticoizii trebuie considerati numai ca tratament pur simptomatic, cu exceptia unor afectiuni endocrinologice, cand se folosesc ca terapie de substitutie.

Diacomit este un medicament care contine substanta activa stiripentol.

Dormicum este un medicament indicat in tulburari ale ritmului somnului si insomnie.

Indicatii: Eferalgan este un medicament indicat adultilor si copiilor peste 7 ani in tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase si febrile.

Prospect medicament: Emend este un antiemetic (previne starea de greata si varsaturile) mai ales in timpul tratamentului de chimioterapie.

Indicatii: Fiobilin este un medicament indicat in caz de colecistita cronica, angiocolita, constipatie cronica (hepatogena), migrene si alergii de origine hepatica; hepatita epidemica (in convalescenta), adjuvant in tratamentul cu diuretice mercuriale.