Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Citeste prospectul medicamentului Baypress 10 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Benlysta se utilizeaza ca tratament adjuvant pentru lupus eritematos sistemic (LES) la adulti.

Citeste prospectul medicamentului Berlicetin, solutie oftalmica si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Betaferon, fiole si afla pentru ce este indicat si pentru ce se foloseste.

Citeste prospectul medicamentului Biodroxil, capsule, afla pentru ce este indicat, ce contine si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Biseptrim, comprimate, afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Cerviron, ovule vaginale afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Cilest, tablete fac parte din familia contraceptivelor orale.

Citeste prospectul pentru medicamentul Desorelle si afla cui ii sunt indicate si modul lor de admiistrare.

Dynabac® , drajeuri sunt medicamente recomandate in tratamentul infectiilor de diferite etiologii.

Eviplera se utilizeaza pentru tratamentul adultilor infectati cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei dobandite (SIDA).

Kineret (un medicament imunosupresor) este un tip de citokina care se utilizeaza pentru tratarea poliartritei reumatoide.

Minoz MR 100 mg contine un medicament numit clorhidrat de minociclina. Acesta apartine unui grup de medicamente numit tetracicline.

Indicatii prospect: Moduretic este indicat la pacientii la care se suspecteaza sau se anticipeaza depletia de potasiu. Moduretic, combinatie de amilorid HCl si hidroclorotiazida, reduce posibilitatea pierderilor excesive de potasiu la pacientii supusi unei diureze masive pe perioade lungi de timp.

Indicatii: Adulti: dureri neoplazice si tabetice; intoxicatie cu Atropina; edem pulmonar acut, infarct (cu prudenta). Copii: se foloseste la urgente in caz de extrema necesitate.

Rovamicyne este indicat in angine, sinuzite, rinofaringite, otite, bronsite acute si cronice, infectii pulmonare acute.

Standacillin, forme cu administrare orala, este activa in bolile minore sau semigrave, in masura in care acestea sunt provocate de germeni sensibili la ampicilina.

Tarka este indicata la pacientii cu hipertensiune arteriala esentiala care raspund la tratamentul cu oricare dintre substantele active continute in Tarka, atunci cand sunt administrate separat in aceeasi proportie a dozelor.

Indicatii: Febra fanului si alte rinopatii alergice. Urticarie de diferite cauze, inclusiv urticarie dermatografica. Prurit, dermatoze pruriginoase. Ca adjuvant in eczeme acute si cronice, dermatite de contact si eruptii provocate de medicamente. Intepaturi si muscaturi de insecte.

Adriblastina (doxorubicin hidroclorid sau adriamycin hidroclorid) este un antibiotic din grupa antraciclinelor antiblastice, izolat de laboratoarele de cercetare Farmitalia, pe culturile de Streptomyces peucetius var. caesius.