Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Aflunov este un vaccin. Acesta contine fragmente din virusuri gripale care au fost inactivate.

Indicatii prospect Afos: Infectii cu germeni grampozitivi si gramnegativi sensibili la antibiotic.

Aldara crema se poate utiliza pentru trei boli diferite.

Ampicilina este utilizata in tratamentul infectiilor cu germeni sensibili: infectii ale tractului biliar, bronsita, endocardita, epiglotita, gastroenterita (inclusiv enterita cu E.coli, Salmonella si shigelloza), gonoree, listerioza, meningita, otita medie, peritonita, pneumonie, septicemie, febra tifoida si paratifoida, infectii ale tractului urinar.

Indicatii si utilizare: Bactrim®,fiole pt perfuzii este indicat in tratamentul infectiilor ale cailor respiratorii superioare si inferioare.

Indicatii: Solutia de Betadine: dezinfectia pielii si mucoaselor inainte de injectii, punctii, biopsii, transfuzii, perfuzii; dezinfectia preoperatorie a pielii si mucoaselor; tratamentul plagilor aseptice; tratamentul infectiilor cutanate bacteriene si fungice; dezinfectia preoperatorie corporala totala sau partiala (bai dezinfectante). Sapunul de Betadine: dezinfectia mainilor inainte si dupa actele medicale curente; igiena personalului medical si auxiliar din maternitati, crese, gradinite si sanatorii; in laboratoare dupa contactul cu exudate si secretii; asepsia preoperatorie a mainilor. Unguentul de Betadine: tratamentul arsurilor, al ranilor septice si aseptice, al ulcerelor trofice, escarelor si altor infectii cutanate si dermatoze suprainfectate.

 Celestone solutie injectabila este indicat în tratamentul diferitelor boli endocrine, reumatice, de colagen, dermatologice, alergice, oftalmologice, gastrointestinale, respiratorii, hematologice, afectiunilor de alta natura despre care se cunoaste ca raspund la tratamentul cu corticosteroizi.

Indicatii: Cibacen-ul este folosit in principal pentru tratarea tensiunii arteriale ridicate. Tensiunea arteriala ridicata mareste efortul inimii si al arterelor.

Enbrel 25 mg, pulbere si solvent pentru solutie injectabila.

Indicatii prospect: Tuse uscata si umeda pulmonara si extrapulmonara. Este antitusivul cel mai folosit si considerat ca substanta de referinta pentru celelalte antitusive.

Indicatii terapeutice: Tratamentul hipertensiunii arteriale, singur sau in asociere cu alte antihipertensive (cum sunt diuretice tiazidice).

Gemcitabina Sindan 200 mg este indicat in tratamentul pacientilor cu: - cancer bronho-pulmonar fara celule mici.

Glaucina bromhidrat este indicata in tuse iritativa, tuse uscata, tuse in situatii care contraindica fortarea cailor respiratorii, cresterea presiunii intraabdominale si efortul.

Glivec este un tratament pentru adulti si copii pentru leucemia granulocitara cronica (LGC).

Indicatii: Calmarea simptomatica a durerii moderate si severe (boli neoplazice, infarct miocardic, interventii chirurgicale), reduce anxietatea asociata durerii si actioneaza ca hipnotic in insomniile provocate de durere. Reduce motilitatea intestinala, fiind uneori folosit in tratamentul simptomatic al diareei, reduce dispneea din insuficienta cardiaca, reduce tusea si edemul pulmonar din stadiile terminale ale cancerului pulmonar. Premedicatie la interventiile chirurgicale.

Indicatii prospect: Terapie asociata cu ZDV pentru SIDA sau pentru ARC* avansat.

Hyzaar 50 mg/12,5 mg este indicat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale la pacienti a caror tensiune arteriala nu este controlata corespunzator cu losartan sau hidroclorotiazida in monoterapie.

Infanrix hexa se utilizeaza pentru protejarea copiilor cu varsta sub trei ani impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive (tusei magaresti), hepatitei B, poliomielitei (polio) si bolilor provocate de Hib (cum ar fi meningita bacterica).

Indicatii: Influcid comprimate actioneaza rapid si eficient de la primele simptome de raceala si gripa.

Indicatii prospect Insulatard HM: Diabet Zaharat.