Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Afinitor este un medicament care contine substanta activa everolimus. Este disponibil sub forma de comprimate alungite de culoare galben deschis (5 si 10 mg).

Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina.

Indicatii: Tacrolimus, substanta activa continuta de Advagraf, este un agent imunosupresor.

Advate se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarii la pacientii cu hemofilie A (o tulburare de coagulare a sangelui cauzata de absenta factorului VIII).

Indicatii: Advil Ultra este indicat in tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale, reumatice si musculare, reducerea febrei.

Amicel, crema actioneaza ca antimicotic pentru dermatofiti, drojdii, ciuperci si bactericid pe bacili si coci grampozitivi, in infectii cutanate primare si secundare, sensibile.

Amoxiplusapartine grupului de antibiotice numite peniciline.

Indicatii prospect: Batrafen este recomandat in tratarea  infectiilor cutanate provocate de dermatofiti, infectii cutanate mixte fungi+bacterii sau fungi + mycoplasme/chlamydii, erytrasma, pitiriasis versicolor, tinea versicolor, tinea pedis, eczeme interdigitale macerative, eczema seboreica, candidoze etc.

Bivacyn®, unguent este indicat in dermatologie, oftalmologie, ulceratii si infectii de diverse etiologii.

Indicatii: Ca mucolitic in afectiuni bronho-pulmonare acute si cronice insotite de tulburari in formarea si eliminarea secretiilor bronsice.

Indicatii: Medicina interna: Tratamentul varsaturilor de orice natura. Edem laringian, spasm glotic, laringite acute asfixiante. Tulburari de climacterium; diencefaloze.

Indicatii: Administrare nazala: rinita alergica perena; rinita alergica sezoniera (de ex. febra fanului).

Dolforin este un plasture transdermic si trateaza durerile cronice severe care pot fi vindecate adecvat doar cu analgezice opioide.

Prezentare: Vaccin combinat rujeolic si rubeolic.

Erbitux contine cetuximab, un anticorp monoclonal.

Eurespal este indicat în ameliorarea simptomelor functionale: tuse si expectoratie, din cursul bronhopneumopatiilor.

Fenistil gel trateaza urmatoarele afectiuni ale pielii: prurit in dermatoze, urticarie, intepaturi de insecte, arsuri solare, arsuri superficiale usoare.

Indicatii: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar si a simptomelor asociate cu HPB.

Fluimucil contine ca pricipiu activ N-acetilcistenia. El fluidifica si dizolva secretiile dense din caile respiratorii si favorizeaza eliminarea lor.

Indicatii: Epilepsie: ca monoterapie in tratament convulsiilor partiale, cu/fara fenomene de generalizare secundara, la adulti si copii peste 12 ani.