Bors, boli sezon bors

Lista articolelor despre bors si boli sezon bors pe AflaCum.ro

Articole despre bors si boli sezon bors

Citeste cele mai noi articole despre bors si boli sezon bors publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bors si boli sezon bors, pe AflaCum.ro!

Bolile de sezon sunt aproape imposibil de pacalit. Virusurile se inmultesc rapid, asa ca nu prea avem cum sa fugim de gripa si raceala. Din pacate, o raceala netratata la timp poate produce complicatii. Ca sa nu mai vorbim de expunerea la bronsita sau chiar la sinuzita.

Asadar, trebuie sa actionezi pentru a stopa bolile de sezon. Daca nu vrei sa te indopi de pastile, poti incerca un remediu natural excelent. E vorba despre banalul bors!

Bronsita si sinuzita

Ti-e pofta de o ciorba gustoasa, fara carne si plina de vitamine? Borsul de dovlecei cu stevie este solutia ideala. Sanatate curata, asa cum ne place noua, romanilor, sa spunem!

Ingrediente bors de dovlecei cu stevie:

- o legatura de ceapa verde;

Spanacul este o planta bogata in nutrienti esentiali pentru sanatatea oricarui organism. In plus, se gateste foarte usor, iar de gustul sau inconfundabil e foarte greu sa nu te indragostesti. Asa ca am hotarat sa iti prezentam o reteta care sa contina din plin aceasta planta minunata. Nu, nu ne referim la clasica mancare de spanac, ci la...borsul de spanac.

Ingrediente(o oala/10 portii):

– 2 kilograme de spanac;

Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba mai acra. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 300 gr de carne de porc;

Borsul rusesc se prepara cu sfecla rosie, care ii schimba gustul si culoarea, dar si cu multe legume, care il fac consistent si satios , chiar daca nu contine proteine sau grasime animala.

Ingrediente:

- o sfecla rosie (de marime mijlocie;

Aceasta reteta se poate prepara toamna cand apare varza dulce, dar inainte de a o pune la murat.

Ingrediente:

- o varza mare sau 2 mijlocii,
- 750 g carne de porc,
- o felie de paine,
- 2 cepe,
- 2 linguri orez,
- 100 g untura,
- sare, piper,
- marar tocat,
- o crenguta mica de cimbru,
- un ardei gras,
- 6 rosii sau 2 linguri de bulion,
- 1litru bors.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apreciata in special in Delta Dunarii si la Marea Neagra, ciorba de crap cu bors se prepara...
Ciorba de pui este un preparat lichid gustos si satios care se acreste cu bors. Spre deosebire...
Alternativa la ciorba de miel pentru masa de Paste poate fi considerata si ciorba de berbecut. Apreciata...