Retete prajituri, faina

Lista articolelor despre retete prajituri si faina pe AflaCum.ro

Articole despre retete prajituri si faina

Citeste cele mai noi articole despre retete prajituri si faina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre retete prajituri si faina, pe AflaCum.ro!

Prajitura cu mere si biscuiti este o adevarata delicatesa. Daca nu ai preparat-o inca, nu stii ce ai pierdut! Mai jos ai ingredientele si modul de preparare ;)

Blat:

- un cub de margarina(1/5 dintr-un pachet de margarina de 250 grame);

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei care nu se prea omoara cu consumul de dovleac. Iata reteta simpla pe care nu ai cum s-o ratezi!

Prajitura cu branza si dovleac.Ingrediente:

- 450 grame de branza de vaci;

Orice gospodina/gospodar are in bucataria sa macar o punga de faina. Ii va folosi pentru diverse preparate, precum painea de casa, taiteii sau chiar prajitura preferata. Stim, insa, cum sa alegem faina potrivita nevoilor noastre? Pentru ca da, faina nu e toata la fel! Exista tipuri de faina, fiecare buna pentru un anumit preparat!

Codul de pe ambalajul fainii te ajuta sa iti dai seama ce ar trebui sa alegi. Exista faina 650, 550, 450 si 000. Ce reprezinta aceste cifre? Rafinarea fainii! Cu cat faina este mai rafinata, mai procesata, mai slaba din punct de vedere nutritiv, cu atat codul de trei cifre de pe pachet este mai mic (merge spre 000). Sa vedem ce spune fiecare cod in parte:

Faina 650.Vorbim despre cea mai putin rafinata faina de pe piata. Are un aspect mai inchis la culoare, dar si cel mai mare continut de proteine! Este foarte potrivita pentru produsele de panificatie(paine, pizza etc)

Astazi, iti prezentam o prajitura aromata si pufoasa, pe care o poti prepara la orice ocazie. Reteta nu e deloc dificila, iar gustul este garantat, chiar si in cazul celor mai mofturoase persoane. Ne referim la pandispan cu nuca.

Ingrediente:

- 8 oua;

Placintele ardelenesti sunt printre cele mai iubite produse de patiserie din Romania. Nu stim, insa, cate gospodine stiu sa le prepare. Doresti sa pregatesti in propria bucatarie asemenea minunatii culinare? Ia o foaie, un pix si noteaza reteta.

Ingrediente aluat:

- 500 g de faina;

Tortul Dobos e o prajitura minunata cu origini maghiare. Se spune ca ar fi fost inventat de un cofetar ungur pe care il chema Dobos. Acest tort special are un blat subtire , crema este densa, din ciocolata, caramel, nuca, alune si fructe confiate.

Ingrediente pentru blat:

- 4 oua;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Invartita se poate prepara cu mac, mere, nuca, branza sau dulceata. Reteta nu difera prea mult. Iata...
Clatitele reprezinta un desert delicios in orice moment al zilei. Exista nenumarate retete, bazate pe o diversitate...
Amatorii de peste sa fie pe receptie! Le propunem, astazi, o reteta excelenta pe baza de ton....
Prajitura Alba ca Zapada este un desert pe care multi romani il pregatesc in perioadele de sarbatoare....
Prajitura Oreo Lava Cake sau Vulcan de Ciocolata este irezistibila, datorita exteriorului de blat pufos si a...
Dovleacul poate fi consumat pe intreaga durata a sezonului rece, deoarece se recolteaza toamna, dar poate fi...