Relatii

Fie ca ai o relatie de durata sau una de putin timp, un sfat este intotdeauna bine primit. Afla cum e bine sa te comporti intr-o relatiie si sa comunici pe intelesul partenerului, fie ca sunteti iubiti sau doar aveti  o relatie platonica.

Romantismul si relatiile intime sunt elemente esentiale, care contribuie la succesul unei relatii de durata. Iata cum puteti fi romantici in pat:

In zilele noastre, relatiile de durata sunt din ce in ce mai rare, asadar este foarte important sa ne straduim, pentru a face ca o relatie sa mearga si sa fie una reusita.

Timiditatea poate fi greu de invins, mai ales daca este o trasatura fundamentala a personalitatii unei persoane. Iata cateva sfaturi in acest sens:  

Oricine poate avea diferite emotii neplacute de-a lungul vietii, datorita unor intamplari nefericite, ce pot cauza stari de frustrare si furie.

Iubirea neimpartasita este un sentiment unilateral, extrem de dureros, pentru persoana care il nutreste. Iata cum puteti face fata acestui tip de iubire:

Casatoria este o relatie bazata pe incredere, iar cand aceasta dispare, datorita infidelitatii, abuzului de alcool, a deceptiilor sau din alte motive, ambii parteneri trebuie sa depuna eforturi considerabile pentru a-si salva casnicia.

Prima impresie este foarte importanta la inceputul unei relatii. Iata cum sa va imbracati la prima intalnire:  

Prima intalnire este decisiva pentru soarta unei relatii. Iata cum sa va comportati dupa:

Sexul este un subiect tabu, din punct de vedere religios si nu numai, insa o viata sexuala activa este o parte importanta a vietii de cuplu, iar lipsa acesteia sau problemele intalnite sub acest aspect, pot duce la acumularea de frustrari si nu numai.

Consideratia fata de sentimentele celor din jur ajuta la rezolvarea conflictelor si la intarirea relatiilor interpersonale.

Cuplurile casatorite isi formeaza o rutina proprie si uneori este foarte greu ca partenerii sa se surprinda reciproc.

Alegerea cadoului perfect este un lucru dificil, mai ales daca doriti sa ii cumparati ceva iubitului de Valentine’s Day

Semnele zodiacale influenteaza comportamentul si personalitatea nativilor. Iata 6 lucruri bine de stiut daca aveti o relatie cu un Capricorn:

Zodiile influenteaza comportamentul si personalitatea a nativilor. Iata 5 motive pentru care nativii zodiei Pesti sunt greu de inteles:

Relatiile de cuplu nu sunt usor de intretinut, iar acest lucru devine si mai greu, daca partenerul este indisponibil din punct de vedere emotional.

Exista mai multe tipuri de prietenii, unele benefice, iar altele de-a dreptul toxice. Iata 5 motive sa stati departe de un prieten toxic:

Fiecare zodie are anumite particularitati, care ii influenteaza pe nativi.

Intrebarile legate de casatorie pot fi destul de agasante, mai ales cand vin din partea unor persoane nu tocmai apropiate si sunt extrem de frecvente in cazul cuplurilor care sunt de cativa ani impreuna.

In comparatie cu masajele obisnuite, cele romantice sunt mai intime si mai senzuale, fiind un mod relaxant si placut de petrecere a timpului in cuplu.

De multe ori se intampla ca doua persoane de sex opus sa se inteleaga foarte bine, ca amici, iar unul dintre ei sa se indragosteasca de celalalt si sa-si doreasca sa treaca de la prietenie, la o relatie de cuplu.