Internet

Internetul este o retea globala indispensabila pentru lumea moderna. In secolul XXI informatia circula cu viteza luminii. Fii pe faza la schimbarile zilnice si afla care sunt cele mai bune aplicatii de pe net, cum sa faci un site sau un blog rasfoind zecile de pagini virtuale despre aplicatiile sau programele computerizate folosite cel mai des la ora actuala.

Majoritatea utilizatorilor Ethernet sunt nemultumiti de faptul ca nu se pot conecta la internet de pe smarthphone, tableta sau consola de joc.

Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la cantece, pentru a le da mai departe altor utilizatori.

Daca vi s-a intamplat vreodata sa vi se sparga contul de e-mail sau de pe diferite retele de socializare, inseamna ca stiti cat de frustrant poate fi acest lucru.

Daca va place sa accesati site-ul Youtube si sunteti pasionati de muzica si de clipuri video, cu siguranta v-a trecut o data prin minte sa va faceti un canal al vostru.

Google Chrome dispune de o gestionare a parolelor convenabila, prin care poate completa in mod automat formulare, daca doriti sa salvati anumite informatii.

Asemenea altor servicii de Internet, Google aduna informatii despre utilizatori, lucru care poate fi destul de deranjant.

Stergerea periodica a istoricului de navigare este o masura de securitate indicata si absolut necesara, mai ales daca nu doriti ca altcineva sa vada ce site-uri ati accesat.

Optiunea Pin Tab va ajuta sa tineti la indemana paginile web des accesate in Google Chrome, deschizandu-le in mod automat atunci cand accesati browserul.

Stergerea unei pagini de Facebook nu este un lucru complicat, insa este bine de stiut ca o data stearsa, o astfel de pagina nu mai poate fi reactivata.

Cronologia Facebook reprezinta o pagina cu istoricul activitatilor de pe Facebook, fiind mai mult o autobiografie, decat o pagina cu noutati.

Daca va aflati la birou sau la scoala si nu aveti acces la BitTorrent, dar aveti nevoie sa descarcati un fisier de pe torrent, puteti face acest lucru prin intermediul Dropbox, dupa cum urmeaza:

Safari este un browser foarte cunoscut, creat intial pentru computerele Apple.

Daca vi se intampla sa postati o poza pe Facebook si aceasta este orientata gresit, puteti sa o stergeti si sa o postati din nou, insa acest lucru atrage dupa sine stergerea comentariilor si a like-urilor.

Retelele de internet wireless au devenit din ce in ce mai populare, in ultimii ani.

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti creezi cont!

LinkedIn este o retea de socializare ce creeaza legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori.

Retelele de internet wireless sunt extrem de utile, insa lasate neparolate atrag dupa sine o serie de virusi si pot fi piratate de catre vecini.

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Daca te-ai decis in sfarsit sa-ti instalezi acasa un router wireless, nu te ingrijora, procesul de conectare nu este deloc complicat. Trebuie doar sa stii ce ai de facut.

Vrei ca Google sau Bing sa nu mai stie ce ai cautat pe internet? Atunci trebuie sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet.