Internet

Internetul este o retea globala indispensabila pentru lumea moderna. In secolul XXI informatia circula cu viteza luminii. Fii pe faza la schimbarile zilnice si afla care sunt cele mai bune aplicatii de pe net, cum sa faci un site sau un blog rasfoind zecile de pagini virtuale despre aplicatiile sau programele computerizate folosite cel mai des la ora actuala.

LinkedIn este cea mai mare si mai raspandita retea de socializare din domeniul profesional. Afla cum iti creezi cont!

LinkedIn este o retea de socializare ce creeaza legaturi virtuale in mediul afacerilor, intre colaboratori.

Retelele de internet wireless sunt extrem de utile, insa lasate neparolate atrag dupa sine o serie de virusi si pot fi piratate de catre vecini.

Instagram este o retea de socializare prin care puteti sa va impartasiti pozele cu prietenii, fiind creata special pentru telefoanele mobile.

Daca te-ai decis in sfarsit sa-ti instalezi acasa un router wireless, nu te ingrijora, procesul de conectare nu este deloc complicat. Trebuie doar sa stii ce ai de facut.

Vrei ca Google sau Bing sa nu mai stie ce ai cautat pe internet? Atunci trebuie sa iti stergi istoricul cautarilor de pe internet.

Exista mai multe motive pentru care ai nevoie de un cont de Gmail Business. Este eficient, sigur, usor de utilizat, accesibil, optiuni multiple, iti ofera 25 GB spatiu, si nu in ultimul rand, este gratuit!

Exista mai multe tipuri de servicii de hosting web pe Internet, despre care puteti afla mai multe detalii, accesand un motor de cautare.

Multe persoane evita sa comande produse online, de pe diverse siteuri cum ar fi eBay, deoarece exista o serie  de persoane rau intentionate, care vand produse contrafacute, la preturi foarte mici, pentru a pacali cumparatorii.

Fie ca doriti sa optati pentru un serviciu de Internet prin dial-up, cablu, DSL sau satelit, nu este greu sa comparati costurile si caracteristicile furnizorilor, ca sa alegeti firma ce va satisface nevoile pe deplin.

Desi eBay poate fi un mijloc bun de achizitionare a unor produse la un pret foarte avantajos, de la persoane de incredere, exista insa si oameni mai putini onesti, care incearca sa pacaleasca cumparatorii.

Ni se intampla tuturor adesea sa nu putem accesa un link dintr-un e-mail printr-un simplu click.

Modul Incognito sau privat al unui browser este o caracteristica care permite unui utilizator al unui computer sa-i impiedice pe alti utilizatori ai aceluiasi computer sa vada istoria web, descarcarile sau informatiile casutei de dialog.

Daca vreti sa stergeti un cont de Instagram si nu stiti cum sa procedati, urmati pasii de mai jos, iar acesta va deveni istorie.

Instagram este o aplicatie pentru iPhone, iPod Touch, iPad, Android si Windows Phone care permite utilizatorilor sa incarce poze in comunitatea Instagram sau in alte retele de socializare.

Instagram se poate folosi atat pe telefon, cat si pe computer.

Firefox este unul dintre cele mai populare browsere, in prezent, avand o serie de caracteristici, optiuni, teme actualizari si programe de completare, care transforma navigarea pe internet, intr-o exrperienta foarte placuta.

EBay este un site de pe care puteti cumpara lucruri ieftine, deoarece multe persoane liciteaza si vand diferite obiecte, care au un pret mai mare pe alte site-uri sau in magazine.

Facebook este cea mai populara retea de socializare din lume, avand, in prezent, un numar de 350 de milioane de membrii activi.

Adware (reclamele afisate) fac mereu  parte din experienta unui utilizator de Internet si pot fi foarte enervante, deoarece intrerup navigarea si pot incetini functionarea computerului.