Telefoane

Telefoanele mobile sunt instrumente indispensabile pentru cei care vor sa isi transmita ganduri, idei si informatii in timp real. Telefoanele inlesnesc comunicarea, indiferent de distanta, iar modul in care le folosim depinde de cunostintele noastre si de aplicatiile instalate.

Aplicatia Mail din iOS permite utilizatorilor sa ataseze cu usurinta orice document in email, atata timp cat acesta provine dintr-un Drive iCloud asociat.

Snapchat este o retea de socializare populara si o aplicatie de mesaje pentru iOS si Android, care permite utilizatorilor sa trimita sau sa share-uiasca rapid poze, clipuri video scurte si sa faca videochat cu prietenii.

Atunci cand ai nevoie sa transferi dintr-un iphone in altul contactele, dar nu ai un computer la indemana, poti folosi un program numit Contacts Backup disponibil in aplicatia App Store.

Daca nu va permiteti un iPhone nou si doriti sa va luati unul la mana a doua, iata ce trebuie sa faceti pentru a verifica daca nu a fost furat:

Traim in era Internetului pe mobil, lucru care ne simplifica foarte mult existenta, deoarece putem cauta orice informatie rapid si simplu si putem sa ne verificam emailurile oriunde ne-am afla.

Microsoft a lansat de ceva vreme Insider Preview pentru telefonele mobile.

Daca v-ati plictisit de vechile sunete de apel de pe telefonul cu Android, puteti trasnforma orice sunet sau fisier audio intr-un ringtone gratuit, fara sa va creati cont si fara sa platiti pentru download.

Resetarea hardului unui Galaxy S4 implica revenirea telefonului la setarile din fabricatie si este utila atunci cand ecranul acestuia se blocheaza sau nu raspunde la comezi si implicit nu puteti sa resetati aparatul din optiunea reset din meniul de setari.

Exista mai multe metode de accesare a unui computer, cu ajutorul unui iPhone. Iata 2 dintre acestea:

3D Touch permite o navigare foarte rapida pe iPhone 6. Iata cum se foloseste aceasta optiune:

Iata cum puteti crea copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google + :

Durata de viata prelungita a bateriei unui dispozitiv electronic este foarte importanta, mai ales daca acesta este folosit in mod frecvent.

Se poate intampla de multe ori ca un iPhone sau un iPad sa se blocheze sau sa nu functioneze in parametri normali, caz in care este indicat sa il restartati sau sa il resetati, pentru a rezolva problema.

Iata 6 metode prin care puteti transfera poze de pe iPhone pe un Mac:

Exista mai multe modalitati de a sterge muzica de pe iPhone, daca doriti sa va eliberati niste spatiu din memorie, dupa cum urmeaza:

Selfie-urile sunt un mod distractiv, prin care oamenii dau dovada de incredere in sine si isi dezvaluie personalitatea si gusturile in materie de moda.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

In prezent, telefoanele cu sistem Android dispun de o serie de aplicatii.

Browserele telefoanelor cu sistem android pastreaza lista tutror site-urilor vizitate.

In era Internetului si a gadgeturilor, telefoanele cu android si tabletele sunt mult mai la indemana, decat computerele sau laptopurile.