Telefoane

Telefoanele mobile sunt instrumente indispensabile pentru cei care vor sa isi transmita ganduri, idei si informatii in timp real. Telefoanele inlesnesc comunicarea, indiferent de distanta, iar modul in care le folosim depinde de cunostintele noastre si de aplicatiile instalate.

Resetarea hardului unui Galaxy S4 implica revenirea telefonului la setarile din fabricatie si este utila atunci cand ecranul acestuia se blocheaza sau nu raspunde la comezi si implicit nu puteti sa resetati aparatul din optiunea reset din meniul de setari.

Exista mai multe metode de accesare a unui computer, cu ajutorul unui iPhone. Iata 2 dintre acestea:

3D Touch permite o navigare foarte rapida pe iPhone 6. Iata cum se foloseste aceasta optiune:

Iata cum puteti crea copii de rezerva a pozelor din iPhone folosind aplicatia Google + :

Durata de viata prelungita a bateriei unui dispozitiv electronic este foarte importanta, mai ales daca acesta este folosit in mod frecvent.

Se poate intampla de multe ori ca un iPhone sau un iPad sa se blocheze sau sa nu functioneze in parametri normali, caz in care este indicat sa il restartati sau sa il resetati, pentru a rezolva problema.

Iata 6 metode prin care puteti transfera poze de pe iPhone pe un Mac:

Exista mai multe modalitati de a sterge muzica de pe iPhone, daca doriti sa va eliberati niste spatiu din memorie, dupa cum urmeaza:

Selfie-urile sunt un mod distractiv, prin care oamenii dau dovada de incredere in sine si isi dezvaluie personalitatea si gusturile in materie de moda.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

In prezent, telefoanele cu sistem Android dispun de o serie de aplicatii.

Browserele telefoanelor cu sistem android pastreaza lista tutror site-urilor vizitate.

In era Internetului si a gadgeturilor, telefoanele cu android si tabletele sunt mult mai la indemana, decat computerele sau laptopurile.

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor de accesat.

In prezent exista o serie de retele de telefonie mobila, aflate intr-o competitie acerba, pentru a atrage cat mai mult clienti.

Daca aveti anumite lucruri in telefonul Samsung Galaxy S3 pe care doriti sa le salvati si sa le trimiteti prietenilor atunci un screenshot (poza de ecran) este solutia ideala.

Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu setarile de accesibilitate ale Apple, pot folosi fonturi mai mari, daca este nevoie.

Cum pot fi create copii de rezerva a informatiilor de pe un telefon cu Android?

Transferul contactelor intre iPhone-uri este foarte usor de efectuat, dand un simplu share contactului pe care doriti sa-l transferati, dupa cum urmeaza:

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.