Telefoane

Telefoanele mobile sunt instrumente indispensabile pentru cei care vor sa isi transmita ganduri, idei si informatii in timp real. Telefoanele inlesnesc comunicarea, indiferent de distanta, iar modul in care le folosim depinde de cunostintele noastre si de aplicatiile instalate.

Iata 6 metode prin care puteti transfera poze de pe iPhone pe un Mac:

Exista mai multe modalitati de a sterge muzica de pe iPhone, daca doriti sa va eliberati niste spatiu din memorie, dupa cum urmeaza:

Selfie-urile sunt un mod distractiv, prin care oamenii dau dovada de incredere in sine si isi dezvaluie personalitatea si gusturile in materie de moda.

Aplicatia Siri este un asistent personal de voce, care ajuta utilizatorii sa opereze si sa navigheze pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

In prezent, telefoanele cu sistem Android dispun de o serie de aplicatii.

Browserele telefoanelor cu sistem android pastreaza lista tutror site-urilor vizitate.

In era Internetului si a gadgeturilor, telefoanele cu android si tabletele sunt mult mai la indemana, decat computerele sau laptopurile.

Toate aplicatiile dintr-un iPhone se afla pe ecranul de start al telefonului, ele fiind astfel mai usor de accesat.

In prezent exista o serie de retele de telefonie mobila, aflate intr-o competitie acerba, pentru a atrage cat mai mult clienti.

Daca aveti anumite lucruri in telefonul Samsung Galaxy S3 pe care doriti sa le salvati si sa le trimiteti prietenilor atunci un screenshot (poza de ecran) este solutia ideala.

Aplicatiile implicite de pe iPhone, cum ar fi Calendar, Notes si Mail, precum si aplicatiile compatibile cu setarile de accesibilitate ale Apple, pot folosi fonturi mai mari, daca este nevoie.

Cum pot fi create copii de rezerva a informatiilor de pe un telefon cu Android?

Transferul contactelor intre iPhone-uri este foarte usor de efectuat, dand un simplu share contactului pe care doriti sa-l transferati, dupa cum urmeaza:

Citeste pasii de mai jos si afla cum sa configurezi o adresa de email pe un smartphone HTC Droid Incredible.

Modul implicit al unui telefon cu sistem Android iti permite setarea unor sunete standard pentru alarma de dimineata.

Smartphone-ul a devenit un partener al vietii noastre, indiferent de sarcini, avand un rol important in activitatile zilnice.

Durata unei baterii de telefon cu Android poate fi prelungita in felul urmator:

Iata cum se prelungeste durata de viata a unei baterii de Smartphone in sapte pasi:

O data cu aparitia evolutiei tehnologiei, telefoanele mobile au devenit o necesitate de zi cu zi pentru comunicare.

Daca telefonul vostru lucreaza foarte lent si dureaza foarte mult sa incarce o aplicatie, atunci ar fi cazul sa reveniti la setarile din fabricatie.