Aperitive / Garnituri

Atunci cand esti pe fuga, o mica gustare, un aperitiv sau un sandwich este varianta ideala. Incearca antreuri rapide si sofisticate, in functie de timp, de dispozitie si de indemanare in arta gastronomica!

Iaurtul grecesc e o specialitate din lapte, cremoasa si gustoasa, care, astazi se gaseste in supermarket-uri la preturi accesibile, dar care se poate prepara foarte usor si acasa.

Gnocchi sunt niste galusti mai mici din cartofi care sunt renumite in bucataria italiana de foarte multa vreme.

Arancini este o masa delicioasa care se poate prepara din ingrediente simple, la indemana oricui. Desi nu reprezinta un preparat complex, sunt impresionante ca un antreu sau ca felul doi.

Alimentele pe baza de branza sunt greu de ignorat, mai ales in cazul celor de marimea unui deget. Copiii si adultii tineri la inima iubesc aceste alimente.

De multe ori parintii aleg un loc de joaca sau un restaurant pentru petrecerea zilei de nastere a copilului. Inainte de a ajunge la locul distractiei, multe familii pregatesc acasa o parte din meniul pentru petrecere. Daca vrei sa te ajute si copilul tau la prepararea mancarurilor si deserturilor, vei avea un ajutor de nadejde in caz ca prepari unul dintre meniurile servite la petrecerile pentru copii.