Boli

Te simti rau? Crezi ca ai contactat vreun microb? Noi iti spunem care sunt simptomele sau semnele anumitor boli, insa, nu uita, pentru un diagnostic corect prezinta-te la medic!

O problema grava cu care se confrunta persoanele afectate de diabet zaharat este cea a piciorului diabetic.

Desi speranta de viata a crescut in lume o data cu dezvoltarea stiintei, tinerii de azi se confrunta cu probleme de sanatate mai grave decat generatiile anterioare.

Una dintre bolile de temut ale zilelor noastre este cancerul gastric.

Exista anumite boli, cum ar fi hepatita C, racelile, febra, durerile de cap sau problemele la nivelul intestinelor, ale caror simptome sunt vizibile la nivelul limbii.

Cancerul de piele este una dintre cele mai des intalnite forme de cancer.

Oricine se simte trist ocazional, pentru o perioada scurta de timp si ca reactie normala la o anumita greutate prin care trece.

HIV (Virusul Imunodeficientei Umane) este virusul care provoaca SIDA. Acesta ataca sistemul imunitar si distruge globulele albe din sange, care ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor si a infectiilor.

Toamna si iarna sunt anotimpurile in care vremea devine mai rece si atrage dupa sine o serie de boli specifice.

Depresia este o boala a mintii, ce nu poate fi vindecata ca si o boala fizica obisnuita, printr-un tratament medicamentos.

Artrita este o boala ce cauzeaza dureri si imobilitate la nivelul articulatiilor. Artrita reumatoida afecteaza articulatiile, fiind o boala autoimuna, care face ca sistemul imunitar sa atace articulatiile, cauzand erodarea acestora si a oaselor.

Intarirea sistemului imunitar reprezinta solutia ideala de a preveni aparitia racelii sau a gripei.

Amigdalita acuta, numita si angina acuta circula in aceasta toamna. Aceasta afectiune este o inflamatie acuta a gatului, localizata mai ales in zona amigdalelor.

Bolile contagioase sunt transmisibile prin contact direct si prin stranut.

Herpesul este o boala cu transmitere sexuala foarte comuna, ale carei simptome pot fi tratate, fara ca boala in sine sa fie vindecata.

Gonoreea este o boala cu transmitere sexuala (BTS), ce afecteaza aparatul reproducator al barbatilor (uretra) si al femeilor (uter, cervix, trompe uterine).

In ultimii 30 de ani, diabetul de tip 2 s-a transformat dintr-o boala rara si usoara, intr-una cronica, ce afecteaza persoanele de orice varsta si care poate duce la deces.

Cancerul la san este al doilea cel mai comun tip de cancer in randul femeilor, afectand una din opt femei.

Exista mai multe tipuri de cancer, insa toate pot duce la deces.

De mici am fost cu totii invatati ca este bine sa impartim totul cu cei din jur, insa cand vine vorba de virusi este bine sa-i pastram pentru noi.

Simptomele unei tumori cerebrale pot fi resimtite si de catre persoane care nu sufera de aceasta afectiune si pot varia de la caz la caz. Daca cauzati simptomele de mai jos, este indicat sa va faceti o serie de analize, pentru a determina daca aveti sau nu o tumoare cerebrala.