Boli

Te simti rau? Crezi ca ai contactat vreun microb? Noi iti spunem care sunt simptomele sau semnele anumitor boli, insa, nu uita, pentru un diagnostic corect prezinta-te la medic!

Iata o lista de simptome care ajuta la depistarea diabetului la copii:

Bolile de inima cuprind o varietate de afectiuni cardiovasculare, cum ar fi cele ce afecteaza vasele de sange sau artera coronara, aritmia, defectele congenitale ale inimii sau infectii la nivelul acesteia.

Botulismul este o boala rara, insa poate cauza paralizie si este cauzata de o toxina, produsa de bacteria numita Clostridium botulinum.

Ciroza este cea mai grava boala hepatica, fiind caracterizata prin distorsionarea structurii hepatice, prin fibroza extinsa si prin formarea de noduli ce se regenereaza, combinata cu inflamarea cronica a tesutului hepatic.

Apendicita reprezinta inflamarea apendicelui, atunci cand zona intestinelor este blocata.

Giardioza este o boala transmisa pe calea apei si este cauzata de un parazit (Giardia lamblia), care traieste in intestinele oamenilor si ale animalelor, producand oua, greu de distrus.

Tensiunea arteriala ridicata este una dintre simptomele bolilor de inima.

Infectia tractului urinar este cauzata de bacterii, care patrund in vezica urinara sau in rinichi.

Hepatita C este o boala infectioasa, care afecteaza ficatul.

Conform institutelor medicale, astmul este o boala cronica a plamanilor.

Cancerul de prostata este o boala cauzata de o tumora maligna metastazica, care porneste din exteriorul prostatei si poate afecta si alte organe ale corpului. Cu cat cancerul de prostata este mai repede depistat si tratat, cu atat sansele de supravieturile ale pacientilor cresc. Iata cum se depisteaza acest tip de cancer:

Maniacii depresivi sunt caracterizati prin schimbarile bruste de dispozitie, intense, care variaza intre stari de depresie severa si veselie sau extaz. Daca locuiti cu cineva care este maniac depresiv, iata cum trebuie sa va comportati cu acea persoana, pentru a va adapta si a face fata situatiei:  

Leucemia este o boala foarte grava, care poate afecta pe oricine.

Hepatita C este o boala infectioasa care afecteaza ficatul.

ITU sau infectia de tract urinar este o infectie bacteriana.

Diabetul este numit „criminalul tacut”, deoarece cei care sufera de aceasta boala, in general, trec cu vedere simptomele.

Pneumonia este o infectie respiratorie care se poate manifesta in multe feluri – mai mult de 50.

Invata care sunt semnele diabetului, ce teste se fac si cand trebuie sa mergi la doctor.

Pneumonia este o infectie respiratorie care are peste 50 de modalitati de manifestare.

Multe persoane sufera de probleme digestive, ce pot fi evitate daca stiti ce puteti sa mancati si in ce cantitate, intr-un cuvant, de moderatie.