Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Indicatii: Spectrul antimicrobian este asemanator celui al penicilinei G, cuprinzand si stafilococul secretor de penicilinaza.

Indicatii: Esberitox N este indicat in terapia infectiilor respiratorii acute si cronice, de origine bacteriana sau virala, la copii si adulti, ca adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru infectii bacteriene severe.

Evoltra se utilizeaza pentru tratarea pacientilor tineri cu leucemie limfoblastica acuta (LLA),

Indicatii: Diabet zaharat de tip 2, necontrolat adecvat cu antidiabetice orale si necesitand insulinoterapie.

Indicatii prospect: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar si a simptomelor asociate cu HPB.

Indicatii: Tratamentul mucolitic in bolile bronhopulmonare acute si cronice care sunt insotite de tulburari ale secretiei si eliminarii mucusului.

Indicatii: Flonidan este indicat ca tratament preventiv si curativ in:

Indicatii: Tratamentul leucemiei limfocitare cronice cu celule B (LLC) la pacientii cu rezerva medulara suficienta.

Indicatii terapeutice: Gemcitabina este indicata in tratamentul pacientilor avand cancer pulmonar local, avansat sau cu metastaze. Gemcitabina a demonstrat ca are efect si in cazuri avansate de cancer de san, ovarian, de prostata si carcinoame pulmonare. Raspunsuri pozitive au fost demonstrate in stadiile avansate de cancer renal, pancreatic si biliar.

Gilenya se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu scleroza multipla (SM) extrem de activa.

Indicatii prospect: Tuse iritativa, tuse uscata, tuse in situatii care contraindica fortarea cailor respiratorii, cresterea presiunii intraabdominale si efortul.

Hexacima este un vaccin.

Descriere: Acest analog al insulinei umane Lilly se deosebeste de alte insuline intrucat are o structura unica, isi face efectul foarte rapid si are un timp scurt de actiune. Insulina Lispro trebuie administrata cu cel mult 15 minute inainte de mese.

Infanrix Penta se utilizeaza pentru protejarea copiilor cu varsta sub trei ani impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive (tusei magaresti), hepatitei B si poliomielitei (polio).

Indicatii terapeutice: Infanrix este indicat in imunizarea primara fata de difterie, tetanos si pertussis incepand cu varsta de 2 luni. Infanrix este indicat ca doza de rapel la copii anterior imunizati cu trei sau patru doze de vaccin DTPa, difteric, tetanic sau pertussis celular (DTPc).

Pulsaren este un medicament prescris in hipertensiune arteriala esentiala.

Indicatii prospect: Recurente ale infectiilor tractului respirator superior, sfera ORL, infectii respiratorii, la pacientii cronici: Infectii respiratorii superioare si ale sferei ORL: rinofaringite, laringite, sinuzite, otite.

Indicatii: Roferon-A este indicat pentru tratamentul neoplasmelor sistemului limfatic si hematopoietic.

Indicatii prospect: Stodett este un medicament folosit in  contraceptia hormonala.

Aerodin este indicat pentru prevenirea infectiilor nespecifice ale cailor respiratorii (rinite, sinuzite, amigdalite, faringite, laringite, bronsite) si pregatirea preoperatorie in interventiile chirurgicale O.R.L.