Garnitura, carne

Lista articolelor despre garnitura si carne pe AflaCum.ro

Articole despre garnitura si carne

Citeste cele mai noi articole despre garnitura si carne publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre garnitura si carne, pe AflaCum.ro!

Salata Tabouleh este un preparat foarte cunoscut, ce provine din Orientul Mijlociu.

Ingredientele principale sunt patrunjelul si bulgurul (o varietate de grau fiert si uscat), pe care il puteti gasi in magazinele cu produse Bio sau in supermarketuri.

Aceasta salata se potriveste de minune cu hummus, pe sandwichuri cu lipie sau ca si garnitura pentru carne si se prepara dupa cum urmeaza:  

Pulpa de berbec la tava se poate pregati slaba, fara grasime sau se poate impana cu slanina si usturoi, pentru a-i da o aroma placuta.

Ingrediente:

- 2 kg pulpa berbec,
- 50 g slanina,
- o capatana de usturoi,
- o lingura de untura,
- sare.

Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii, mai ales cei din zonele rurale, o folosesc cu succes si in zilele noastre. Garnita este destinata, cu precadere, carnii de porc, insa metoda de pastrare este folosita si pentru carnea de vita, de oaie si chiar de pasare.

Cum sa prepari carne la garnita. Ingrediente pentru 4 persoane:

- 5 kg de carne macra sau cu putina grasime;

Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea porcului. Asadar, dupa Ignat, gospodinele se apuca de cozonaci si de salata boeuf, iar barbatii de pregatirea porcului. O buna parte din carnea de porc se pune la afumat. Despre tehnicile de afumare, in cele ce urmeaza.

Cum se afuma carnea de porc. Metode de afumare:

- in afumatori - (constructii amenajate din lemn, metal sau caramida).

Ai musafiri pe nepusa masa? Vrei sa le pregatesti o friptura cum numai tu stii sa faci, dar nu ai carnea dezghetata? Nu e bai! Iata cum poti decongela carnea in doar... 5 minute!

Ce trebuie sa faci:

1. Pune doua cratite de metal in chiuveta.

Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa nu profiti de gustul sau minunat. Mai ales intr-o combinatie reusita cu carnea.

Ingrediente:

- 700 grame de carne macra;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca suferiti de afectiuni ale rinichilor sau ficatului, trebuie sa consumati mai putine proteine pentru ca nitrogenul...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau...
Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de...
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta...
Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste in mod...