Reteta tort, reteta

Lista articolelor despre reteta tort si reteta pe AflaCum.ro

Articole despre reteta tort si reteta

Citeste cele mai noi articole despre reteta tort si reteta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre reteta tort si reteta, pe AflaCum.ro!

Daca va plac torturile de ciocolata, insa nu va incumetati sa faceti unul, deoarece vi se pare ca acest lucru este foarte complicat, iata o reteta simpla si rapida, la indemana oricui:

Ingrediente:

- 192 g de faina

E vara, e soare, e caldura mare! Si nu poti sta fara sa te racoresti cumva. Consumi multe lichide, intri in apa marii sau mergi la piscina? Astea-s metode clasice, deja! Cum ar fi, insa, daca te-ai racori cu o...felie de tort? Delicios de racoritor, spunem noi! Asa ca noteaza reteta de mai jos si te vei convinge.

Reteta tort de inghetata

Ai nevoie de:

Orice prajitura pe baza de capsuni este minunata. Cu atat mai mult un tort care iti poate intregi o masa festiva, alaturi de familie si de prieteni. Acest tort  e delicios, cu un gust fin dulce-acrisor si se prepara relativ repede, in aproximativ o ora, ora si jumatate(in functie de priceperea celui care-l prepara).

Ingrediente pentru un tort de 8 portii:

- 800 grame de capsuni(proaspete sau congelate);

Tortul de clatite este foarte gustos, te costa putin si dintre toate torturile se prepara cel mai usor si rapid.

Ingrediente pentru clatite:

- 1 litru de lapte;

Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata de cel cumparat din comert. Vei observa, de asemenea, cat de usor este sa faci acest aluat.

Ingrediente:
- 2/3 cana de apa calda (165 ml) de apa calda in jur de 38 grade C
- 1 lingurita (5 ml) de zahar
- 1 lingurita (5 gr) de drojdie
- ½ lingura de sare
- 1 lingura (15 ml) de ulei de masline 2 cani + 1 ling.(250 gr.) de faina

Pasii de urmat
1. Pune apa calda intr-un bol. Adauga drojdia si zaharul. Amesteca usor si lasa la odihna timp de 5 pana la 10 minute, pana cand drojdia se activeaza prin formarea unei spume . Apoi adauga sarea si uleiul.

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cotletul de porc este o optiune delicioasa, rapida pentru mesele din cursul saptamanii sau pentru ocazii speciale...
Smoothie-urile sunt ideale pentru micul dejun sau ca gustare in timpul zilei, fiind sanatoase si hranitoare. Iata...
Laptele cu turmeric este o bautura ayurvedica traditionala, benefica pentru sanatatea si energizarea intregului organism. Laptele cu...
Untul de arahide este un aliment bogat in proteine, ce va confera energie pentru intreaga zi, in...
Inghetata pe bat cu pepene verde, limeta si tequila este un rasfat racoritor, pentru adulti, in zilele...
Friganelele sau french toast sunt ideale pentru micul dejun, pranz sau cina, fiind preferate atat de copii,...