Business & Legal

Afla ce trebuie sa faci pentru a face un business de succes, pentru a avea o cariera stralucitoare sau pentru a castiga mai multi bani. Afla care sunt conditiile legale pentru obtinerea unor acte sau achizita unui imobil.

Bani Cariera Legal

Cele mai distractive si exotice locuri de munca sunt cele de pe vasele de croaziera, deoarece membri echipajului sunt platiti pentru a  petrece luni intregi pe vapoare luxoase, care calatoresc in jurul lumii, vizitand locuri uimitoare.

Criza economica mondiala a cauzat falimentarea unui numar substantial de firme si companii si implicit, intrarea in somaj a multor persoane.

Daca doriti sa cumparati bijuterii de aur si nu sunteti sigur de autenticitatea acestora, puteti efectua urmatoarele teste:

Gradul de rudenie este legatura bazata pe descendenta unei persoane din alte persoane si inseamna ca mai multe persoane au un ascendent comun, iar afinitatea inseamna legatura care se stabileste intre un sot si rudele celuilalt sot.

Suma de bani primita de la stat o data cu incetarea activitatii in munca este o grija pentru viitorii pensionari.

Telurile reprezinta niste impliniri masurabile, pe care oamenii le realizeaza depunand un anumit efort si care au la baza vise si sperante.

Tehnologia moderna si retelele de socializare permit oricui sa verifice reputatia unei persoane, descoperind detalii personale si informatii din trecutul acesteia.

Multe femei aleg sa fie casnice, pentru a se putea ocupa mai bine de copii si de casa sau deoarece sunt obligate de soti sa faca acest lucru.

Alegerea unei cariere poate parea complicata, insa este un lucru foarte simplu, daca luati in calcul toate optiunile si va acordati un timp de gandire.

Gestionarea bugetului lunar poate fi un lucru destul de dificil. Iata cum puteti sa va impartiti bugetul folosind metoda plicului: 

Cei interesati de un credit imobiliar clasic, pentru constructia unei case sau pentru achizitia unui teren au aplicat in 2014 pentru imprumuturi cu valori mai mari decat in anul precedent, reiese din statisticile realizate de portalul de comparatii credite Vreaucredit.ro.

Cardul national de sanatate este un instrument de acces la serviciile medicale din sistemul de sanatate publica.

Daca figurezi pe lista asiguratilor CASMB si inca nu ai primit cardul national de sanatate prin intermediul factorului postal, verifica mai intai existenta acestuia in retururile primite de la posta, accesand aici.

Iata cateva metode prin care puteti obtine rapid niste bani in plus:  

Formularul 200 este o declaratie obligatoriu de completat de toti contribuabilii din Romania care au realizat venituri in 2014 in mod individual sau in asociere din una sau mai multe dintre activitatile mentionate mai jos:

Persoanele care lucreaza in domeniul afacerilor trebuie sa scrie adesea emailuri persoanelor necunoscute.

Stabilirea unui plan de investitii nu presupune doar deschiderea unui cont de economii si cumpararea unor actiuni. Pentru a putea crea un astfel de plan este important sa stabiliti scopul investitiei, telurile pe care doriti sa le atingeti si sa luati in calcul diferite optiuni de investitii, pentru a le alege pe acelea care sa va ajute sa va atingeti scopul. Iata cum se face un plan de investitii:

Exista situatii in care persoanele care au inaintat o scrisoare de demisie, doresc sa o retracteze, din anumite motive.

Multe persoane isi cauta un loc de munca nou, in timp ce sunt inca angajati, deoarece doresc sa aiba o anumite stabilitate, inainte de a-si da demisia.