Business & Legal

Afla ce trebuie sa faci pentru a face un business de succes, pentru a avea o cariera stralucitoare sau pentru a castiga mai multi bani. Afla care sunt conditiile legale pentru obtinerea unor acte sau achizita unui imobil.

Bani Cariera Legal

Daca figurezi pe lista asiguratilor CASMB si inca nu ai primit cardul national de sanatate prin intermediul factorului postal, verifica mai intai existenta acestuia in retururile primite de la posta, accesand aici.

Iata cateva metode prin care puteti obtine rapid niste bani in plus:  

Formularul 200 este o declaratie obligatoriu de completat de toti contribuabilii din Romania care au realizat venituri in 2014 in mod individual sau in asociere din una sau mai multe dintre activitatile mentionate mai jos:

Persoanele care lucreaza in domeniul afacerilor trebuie sa scrie adesea emailuri persoanelor necunoscute.

Stabilirea unui plan de investitii nu presupune doar deschiderea unui cont de economii si cumpararea unor actiuni. Pentru a putea crea un astfel de plan este important sa stabiliti scopul investitiei, telurile pe care doriti sa le atingeti si sa luati in calcul diferite optiuni de investitii, pentru a le alege pe acelea care sa va ajute sa va atingeti scopul. Iata cum se face un plan de investitii:

Exista situatii in care persoanele care au inaintat o scrisoare de demisie, doresc sa o retracteze, din anumite motive.

Multe persoane isi cauta un loc de munca nou, in timp ce sunt inca angajati, deoarece doresc sa aiba o anumite stabilitate, inainte de a-si da demisia.

Daca sunteti in cautarea unui job si ati primit recomandari negative de la locul de munca anterior, va poate fi destul de dificil sa va angajati din nou.

Utilizarea cardului de sanatate devine obligatorie incepand cu 1 februarie 2015, prevede un proiect de hotarare de guvern pus in dezbatere publica de Ministerul Sanatatii.

In 2015 angajatii din sectorul public vor avea parta de 13 zile libere legale stabilite prin Codul Muncii.

Mai multi politicieni propun in cadrul unui proiect de lege ca preotii sa oficieze cununia civila in biserica, inainte de slujba religioasa, scrie Gandul.info.

Oamenii remarcabili de succes nu fac compromisuri cand vine vorba de standarde, nu se multumesc cu mai putin decat spera sa realizeze si nu isi traiesc viata pe pilot automat.

Vrei sa-ti trimiti copilul minor in vacanta in afara tarii, fara sa mearga ambii parinti sau niciunul? Atunci ai nevoie de o procura notariala!

Cetatenii romani din tara si din strainatate isi aleg presedintele duminica, 2 noiembrie.

Studiile arata ca prin incercarea de a atinge anumite teluri in viata, ne putem imbunatati nivelul de trai.

Daca vrei sa pleci la munca in Marea Britanie si cauti o meserie buna, atunci ia in calcul meseria de electrician!

Aparatele foto au evoluat foarte mult in ultimii ani, avand preturi accesibile si fiind usor de utilizat, insa nu oricine poate face poze de calitate.

Cetatenii romani care vor sa se cunune, trebuie sa stie ca au nevoie de cateva acte pentru incheierea casatoriei.

Ministerul Finantelor Publice a lansat un nou serviu numit "Spatiu privat virtual". Aceasta aplicatie online ii ajuta pe cetateni - persoane fizice - sa isi urmareasca situatia fiscala si implicit obligatiile datorate la stat.