Fitness

Vrei sa ai o silueta de invidiat si un corp sanatos? Daca te-ai intrebat cum poti scapa de grasimea de pe abdomen si cum poti arde caloriile, fitness-ul este solutia perfecta pentru modelarea corpului! Citeste sfaturile noastre despre cum sa faci fitness pentru a beneficia la maxim de exercitiile fizice!

Antrenamentul cu greutati ajuta la dezvoltarea si intarirea musculaturii intregului corp. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Iata o rutina distractiva de exercitii fizice, pe care o puteti repeta in fiecare seara, pentru a va intari musculatura picioarelor, in aproximativ o luna:

Exercitiul Teaser in Pilates tonifiaza muschii de pe coapse si abdomen, avand un grad de dificultate ridicat.

Exercitiul planking (scandura) ajuta la intarirea zonei mediane a corpului, a muschilor fesieri si a celor de la nivelul bratelor si picioarelor.

Intarirea musculaturii intregului corp implica exercitii fizice specifice, o alimentatie corespunzatoate si o buna stare de sanatate fizica si mentala.

Daca doriti sa faceti miscare in fiecare zi, insa nu dispuneti de prea mult timp liber, iata cum va puteti antrena toata musculatura corpului in doar 4 minute:

Alergatul poate parea destul de usor, insa daca doriti sa va apucati serios de acest exercitiu fizic veti vedea ca poate fi destul de dificil sa fiti buni alergatori.

Alergatul prezinta o serie de beneficii, cum ar fi: reducerea stresului, intarirea musculaturii si intarirea organismului.

Exercitiile yoga plank (scandurica) sunt ideale pentru pastrarea unui echilibru in organism si pentru lucrarea muschilor abdominali.

Practicarea PowerYoga reprezinta un mod ideal de a combina beneficiile mentale, fizice si spirituale ale yoga cu exercitii fizice intense.

Practicarea yoga este benefica in gasirea echilibrului, in pastrarea calmului, in dezvoltarea mobilitatii corpului, dar mai ales in gasirea tariei interioare.

Picioarele sustin partea superioara a corpului si  cuprind 50% din masa muculara a acestuia.

Flexibilitatea este foarte importanta in timpul exercitiilor fizice, deoarece reduce efortul depus. Iata cum puteti deveni flexibili cu un minim de efort:

Exista mai multe tipuri de exercitii fizice, care au diferite rezultate.

Exercitiile cardio sau cardiovasculare maresc ritmul cardiac si intensitatea respiratiei.

Chiar daca poate parea simplu, jogging-ul este mai dificil decat ne-am putea inchipui.

Nimic nu se compara cu niste brate musculoase si tonifiate.

Exercitiile de baza pentru abdomennu sunt greu de facut, insa trebuie sa aveti grija daca aveti probleme de coloana.

Pentru ca exercitiile fizice incluse in programul zilnic de training sa fie benefice pentru organism este indicat sa aveti un plan de antrenament:

Muschii spatelui fac o munca continua. Luarea de masuri preventive reduce in mare parte posibilitatea aspectului de cocosat, atat de infricosator, mai tarziu in viata.