Software

Instalarea unui soft pe calculator poate fi o operatiune dificila! Afla cum sa instalezi un soft pe pc-ul sau device-ul tau si apoi invata sa il folosesti! Cu ajutorul programelor si aplicatiilor electronice, iti vei simplifica viata cat ai clipi!

Uber este o companie americana, care ofera la nivel global mai multe tipuri de servicii.

Iata 11 optiuni care nici nu banuiati ca exista intr-un Mac, ce va pot ajuta sa faceti anumite lucruri mai repede si mai usor:

Iata care sunt comenzile prin care puteti face diferite tipuri de screenshoturi (capturi de ecran) pe un Macbook:

Puteti transfera fisiere de pe un computer pe altul via e-mail, copiindu-le pe un stick USB sau inscriptionandu-le pe un DVD, insa cel mai usor mod de a transfera fisiere intre doua computere Mac, este prin optiunea AirDrop, dupa cum urmeaza:

In zilele noastre majoritatea oamenilor petrec foarte mult timp in fata calculatorului. 

Euro (€) este moneda de schimb in tarile Uniunii Europene. Acest semn este utilizat pe computere in documente legate de bani.

Tastaturile de laptop, mai ales marca Dell, sunt foarte greu de reparat, deoarece sunt integrate in sistemul de operare al laptopului si tastele sunt dificil de inlocuit, daca ies de la loc.

Crearea  tabelelor in PowerPoint reprezinta o actiune usor de realizat chiar si de catre utilizatorii cei mai neexperimentati.

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word.

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista o serie de aplicatii legate de formatul PDF al documentelor.

Ecranul unui computer este format dintr-un set de „puncte”, precum fotografiile din ziar.

Spyware sunt programe distructive, ce se autoinstaleazeaza, in mod invaziv, pe computer, fara acordul utilizatorului.

Exista programe care ruleaza automat in momentul deschiderii computerului, cum ar fi MNS Messenger, programele antivirus, software-urile de monitorizare a vremii, etc.

Pastrarea unor conturi de utilizator separate in Windows va permite sa aveti indentitati, preferinte si fisiere de sistem separate, pentru fiecare utilizator al computerului.

Ascunderea folderelor sau a fisierelor permite securizarea computerului si crearea de spatiu in plus in browserul fisierelor.

Daca aveti multe poze in computer poate fi destul de greu sa le tineti evidenta, mai ales daca aveti dubluri.

Nu exista niciun program antivirus 100% sigur, singura solutie de a evita virusarea computerul fiind aceea de a nu va conecta deloc la internet, lucru imposibil de realizat in zilele noastre.

Setarea unei parole pe un computer cu sistem de operare Windows reprezinta un procedeu rapid si usor, care permite securizarea sporita a fisierelor din acel computer.

Daca ati incercat deja sa descarcati iOS 8, probabil ca stiti ca acest lucru necesita un spatiu liber destul de mare. Sistemul de operare in sine nu ocupa mult spatiu de stocare pe iPhone sau iPad, insa necesita pana la 5.7 GB pentru ca descarcarea sa poate fi finalizata.