Software

Instalarea unui soft pe calculator poate fi o operatiune dificila! Afla cum sa instalezi un soft pe pc-ul sau device-ul tau si apoi invata sa il folosesti! Cu ajutorul programelor si aplicatiilor electronice, iti vei simplifica viata cat ai clipi!

Pastrarea unor conturi de utilizator separate in Windows va permite sa aveti indentitati, preferinte si fisiere de sistem separate, pentru fiecare utilizator al computerului.

Ascunderea folderelor sau a fisierelor permite securizarea computerului si crearea de spatiu in plus in browserul fisierelor.

Daca aveti multe poze in computer poate fi destul de greu sa le tineti evidenta, mai ales daca aveti dubluri.

Nu exista niciun program antivirus 100% sigur, singura solutie de a evita virusarea computerul fiind aceea de a nu va conecta deloc la internet, lucru imposibil de realizat in zilele noastre.

Setarea unei parole pe un computer cu sistem de operare Windows reprezinta un procedeu rapid si usor, care permite securizarea sporita a fisierelor din acel computer.

Daca ati incercat deja sa descarcati iOS 8, probabil ca stiti ca acest lucru necesita un spatiu liber destul de mare. Sistemul de operare in sine nu ocupa mult spatiu de stocare pe iPhone sau iPad, insa necesita pana la 5.7 GB pentru ca descarcarea sa poate fi finalizata.

ActiveX Controls este un factor important in experienta oferita de navigarea pe internet. Acesta administreaza rularea si functiile aplicatiilor atunci cand navighezi pe internet.

Iata ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand doriti sa alegeti un antivirus sau un program de scanare a virusilor:

Computerele conectate la Internet trebuie protejate impotriva virusilor obisnuiti, importiva spyware, malware si a virusilor de tip Troian.

PowerPoint este un instrument eficient, care poate imbunatati prezentarile.

Outlook Express este un editor de posta electronica care apartine sistemului de operare Windows, insa este diferit de Microsoft Office Outlook.

Numarul utilizatorilor iTunes a crescut o data cu popularitatea iPod-urilor.

Laptopurile sunt din ce in ce mai populare, deoarece nu sunt doar portabile, ci au ajuns sa aiba aceeasi capacitate ca si computerele clasice.

Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt pasii pentru a adauga muzica la o prezentare PowerPoint.

Slideshow-urile sunt o modalitate foarte buna de a crea prezentari pentru clasa sau colegii dvs.

Crearea unei diagrame in PowerPoint poate fi foarte usor de facut chiar de catre un utilizator de calculator novice.

Driverele sunt parti ale software-ului unui computer, care permit unitatii centrale (CPU) a computerului sa comunice cu componentele instalate, cum ar fi imprimanta sau placa video.

Dupa cum bine stiti, fisierele sterse dintr-un computer, merg mai intai in Recycle Bin, de unde trebuie sa le stergeti din nou.

Cel mai usor mod de a da share unei conexiuni si unor resurse intr-o retea de acasa este prin intermediul unui router. Iata cum puteti instala o imprimanta Brother, printr-un router:

Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod.